őrangyal

Angyalmágia és angyaloltár

Angyalmágia művelhető oltár nélkül is, ám jelentős előrelépést tehetünk saját angyaloltár készítésével
Az angyalaink körülöttünk vannak. A kapcsolatfelvétel velük mindenki számára adott, mindannyiunk számára elérhető lehetőség, amellyel ha szeretnénk, megváltoztathatjuk az életünket. Tovább »

Jelek

Apró jelek az életünkben. Amelyekre figyelni kell, mert jelentőségteljes üzenettel rendelkeznek.
De valóban minden üzenni akar a számunkra? Mi van, ha csak a képzeletünk játszadozik velünk?
Mi van, ha félreértjük a jeleket és aztán a vége pedig csalódás lesz a dolognak?

És mi tekinthető jelnek? Meddig lehet elmenni? Honnan tudjuk azt, hogy amit látunk, az biztosan egy nekünk szánt jel? Tovább »

A leglazább őrangyal

„Ha hiszel az álmaidban, valóra válnak”: mondja Albert Espinosa: A sárga világ című könyvének alcíme. Annyiszor láttuk-hallottuk ezt a varázsigét, hogy már csak legyintek. Legutóbb épp valami energiaitalt (vagy rúzst?) akartak nekem eladni ezzel a szöveggel, s a legócskább celeb is ezzel a dumával tukmálja rám magát. Szóval erősen felhorgad bennem a cinikus énem, de aztán eszembe jut a Kisherceg, melynek egyik kulcsmondatát („Jól csak a szívével lát az ember”) ugyanígy elkoptatták, a szépségkirálynők kedvenc (gyanítom: egyetlen) olvasmányaként is felbukkan mindenütt, pedig kevés igazabb mondat született a huszadik században. Tovább »

Számold ki melyik angyal vigyáz Rád!

Őrangyalok állnak mellettünk, vigyáznak ránk, egyengetik utunkat ha kérjük. Egy táblázat segítségével könnyen kiszámíthatod melyik angyal a te születési őrangyalod! Tovább »

Őrangyalunk megteremtése

Olvasgattam,hogy sokan kértek őrangyalokat,én is gondoltam rá,kérek egyet,de akkor rátaláltam erre az írásra,és arra gondoltam,miért ne teremthetnénk saját magunknak.
Forrás:Női portál Tovább »

Címkék:

Segítő angyalok

Már írtam, hogy szeretném visszakapni a szerelmemet, aki elhagyott. Azt is említettem, hogy egy éve 'dolgozom' rajta, de nem sikerül. Tovább »

Most Őt olovasom!

Nagy boldogság volt nekem, hogy egy héttel ezelőtt részt vehettem egy esten, ahol Ő volt az előadó. Nagy volt az elvárásom felé, hiszen a könyveiből már valamilyen képet alkottam Róla. És a találkozás óta ugyanazt érzem, mint amikor Szepes Mária könyveit olvasom. Olvasás közben hallom a hangját, mintha Ő olvasná nekem a gondolatait. Tovább »