érintés

Az érintés csodája

E. T. ETIgényünk az érintésre velünk született ősi késztetésünk. Fontos, hogy megérintsük, megsimítsuk, megtapogassuk a körülöttünk levő dolgokat, így ismerve meg a minket körülölelő világot.
A tapintás különleges helyet foglal el érzékszerveink sorában. Több ezer idegvégződésünk segít abban, hogy tapintás közben értékes információkhoz jussunk. Bőrünk olyan rezgéseket is továbbít, amire többi érzékszervünk nem képes.

Azok a gyermekek, akiknek a családjában az érintés, a simogatás és az ölelés napi szinten jelen van, egészségesebbek lesznek, Tovább »

Címkék:

Gyógyító érintés

gyógyító érintésVannak pirosbetűs napok az életünkben, amikor olyan emberekkel találkozunk, akik megborzongatnak bennünket, akárcsak egy találó vers. Olyan emberekkel, kiknek kézfogása csordultig van kimondhatatlan együttérzéssel, és akiknek gazdag természete, mohó és türelmetlen lelkünket csodálatos tétlenségbe ringatja...

Talán soha ezelőtt nem találkoztunk velük, és többé sohasem keresztezik útjaink egymást, de higgadt, szelíd természetük Tovább »

A suttogás

suttogásTudjátok, hogy mennyi módon fejezhetjük ki az érzéseinket... mennyi mindent tehetünk a másik emberért akit szeretünk! Mert elmondani is elmondható minden... de ha nem tudod közvetíteni a hozzá tartozó érzelmet, akkor tartalomnélküli szavak lesznek csak belőle.

Fejezd ki az érzelmeidet a nap minden pillanatában, mert mindenkinek jól jöhet egy mosoly, egy ölelés, egy érintés. Szomjazva vágyunk egy cseppnyi jóra. A szeretet végtelen óceánjból merítve mindenkinek jut belőle, Tovább »