hala

Szerelmes levél az Egy Minőségellenőrnek..

Bár lehet nem is emlékszel rá, de lassan egy éve találkoztunk először. Sosem gondoltam volna, hogy 'ennyi' idősen egy ilyen jóképű srác leszólít. Kimondottam örültem. Hiszen a lelki elhasználtságom nem tükröződött ki a Világba. És az, hogy szépnek, csinosnak láttál, maga volt az Erő számomra. Tovább »

Gondolatok a nyári felújítás közben..

Pár nappal ezelőtt, ha leültem volna írni a sikereimről akkor csupán három pontot tettem volna.
Összeomlott az Életem. Nem, nemcsak a tető szakadt be, a falak porladoztak. Úgy egészen, tudod. Jött egy Ciklon és lesöpörte mindazt,
amit addig építettem. Utána maradt a szűz talaj. Vagyis nem tudom mennyire mondható annak, mert pár hónappal ezelőtt -egész pontosan fél éve- leégett Tovább »

Ha elesel, célod felé tettél lépést

"Megfutamodni a harctól, ez a legrosszabb, ami megtörténhet velünk. Rosszabb, mint vereséget szenvedni, mivel a vereségből mindig tanulhatunk valamit, de a megfutamodással csak ellenségünk győzelmét hirdetjük." (Paulo Coelho, brazil író)

"Ha egy nap nem tartod képesnek magad arra, hogy bajnok legyél, akkor nem a megfelelő dolgot csinálod. Bízok a képességeimben, és igen, az az álmom, hogy bajnok legyek. Ha van egy álmod, harcolnod kell azért, hogy valósággá váljon." (Felipe Massa, brazil autóversenyző) Tovább »

Hálás vagyok

Felkelt ma is, így hálás vagyok a napnak,
A kora reggel vidáman énekelő madaraknak,
A pajkos szellőnek, mi hajam borzolgatja,
Az esőnek, mi a természetet, s arcomat mossa.

Az eső után előbukkanó szivárványnak,
Erdőn, s mezőn szálló pillangónak,
Patakparton, réten illatozó virágnak,
Útszélén a fűszállnak,
S magának az út porának.

Hálás vagyok a tetőnek a fejem felett, Tovább »

Címkék:

Üzenet X-nek és Y-nak

annyit foglalkozunk önismerettel, önmagunkkal... én most másokról szeretnék mondani valamit, másoknak szeretnék kívánni. persze, ezt nem tudom megtenni úgy, hogy a személyem nincs "benne". Hiszem, hogy a leírt szavaknak (is) erejük van. Nekik is elmondtam, más szavakkal, vagy inkább azok hiányával, gesztusokkal... de szeretném leírni is, mert tiszta szívből kívánom...

...X-nek, hogy: Tovább »

Köszönettel, hálával tartozok

Egy átlagos kedd délután lépett be az üzletbe, mozdulatait minden másodpercben a fájdalom járta át. A botjára támaszkodva közeledett a pult felé, lassan, komótosan megfontolva minden lépését. Haja már teljesen őszre váltott, bőrén az elmúlt 75 év összes megpróbáltatása pontosan látszódott. Ekkor még "csak" egy átlagos bácsinak tűnt, valószínűsíthetően, komoly történelemmel a háta mögött.
Mikor odaért hozzám, végre felemelte, az addig földre szegezett tekintetét, és abban a pillanatban, valami végérvényesen megváltozott bennem. Tovább »

Címkék:

Hála

Légy hálás, hálás, hálás!
Azért, hogy élsz, azért, hogy süt a nap, azért, hogy tapasztalhatsz. :) Tovább »

Címkék:

Kicsi vagyok, székre állok...

onnan egy nagyot kiáltok. :)

Tudom, tudom, hogy nehéz versenybe szállni igazán nagyokkal és igazán profikkal, olyanokkal, akik blog-oldalát vagy épp FB oldalát naponta ezrek olvassák. Nem is ez a célom. Az az álmom, hogy bekerüljek az 50 legtöbb szavazatot kapott blog közé. Talán nem olyan irreális álom, ha segítesz! :)

Hogy mi is ez?

Az év bloggerinája… Tovább »

4. Mátrix (3/2) - Átalakítás. Így érhetsz el mindent. Önazonosság.

Bizonyos szempontból minden egy. A felszín alatt minden ugyanaz. Így az út amit be kell járnod - hogy elérhesd amit akarsz - , minden esetben megegyezik. Azonos. Ön-azonos. Önazonosság.

Mindegy miről van szó. Anyagi javak, kapcsolatok, sport teljesítmények, karrier célok, jobb életkörülmények, egészség, boldogság. Bármit elérhetsz, de tenned kell érte. Te teremted. A sorsod a te kezedben van. Tovább »

Vakság

Volt egyszer egy vak lány, aki gyűlölte magát azért, mert vak.
Mindenkit gyűlölt maga körül, kivéve a kedvesét.
A fiú mindig mellette volt.
Egyszer azt mondta a vak lány, ha láthatnám a világot, hozzád mennék feleségül.
Aztán valaki egy napon, egy szempárt ajándékozott a lánynak, így valóra válhatott az álma, hogy láthassa a világot. Tovább »

Címkék:

Reggeli feltöltő meditáció szövege

Üdv. Mindenkinek!:)

Ezt az írást szintén a neten találtam.

Reggeli feltöltő meditáció szövege

Reggel van.

Életem egyik legcsodálatosabb napjának a kezdete!

Hálát adok a Mindenhatónak, hogy az éjszakám nyugalomban, és biztonságban telt! Tovább »

Te melyik utat választod? Ezt csak Te döntheted el!

Én magamat mindig is spirituális embernek tartottam, és tettem és teszek is a személyes fejődésemért (ahogyan szerintem ti is!) . Aki egy kicsit is öntudatára ébred, az előbb utóbb eljut oda, hogy nem azért élünk a földön, hogy szűkölködjünk, hanem azért, hogy mindenünk meglegyen, amire csak vágyunk, mert ez nekünk alanyi jogon jár.

De sajnos a világban mégsem ezt láthatjuk. Tovább »

Csoda

Az, ami folyamatosan történik velünk, hidd el, mert én mondom, most itt könnyes szemekkel írom e sorokat, neked, hogy te is tudd. Itt ülök a szobámban, és neked írok! Reggel felkeltem. Eszembe jutottak a tegnap történtek és az elmúlt pár nap és hét. El kezdtem kutatni, a sikeres emberek titkát, hogy miért? Mert mindenki ezt akarja tudni? Mi az, hogy siker? Itt nem csak a pénzre kell, hogy gondolj, én is csak most értettem meg! És most el akarom mondani neked is! Tovább »

Az Angyalokhoz


Simon Ágnes: Az Angyalokhoz

Angyalaim!
Hiszem, vagytok.
Tudom, léteztek.
Lépteim vigyázzátok
Lelkemet simítjátok
Életem megáldjátok.

Tudom, vagytok.
Hiszem, léteztek.
Gyarló földi botlásaim
Jó irányba terelitek
Őrzitek szeretteimet
S bár nem tudom nevetek,
De már minden nap
Száll az égbe
KÖSZÖNETEM felétek!

Angyalaim!
Szívembe szeretet költözött Tovább »

Válasz a félelem-re!

Mindenkiben van félelem. Ha azonban elfogadod ezt és nem küzdesz ellene, már nem kísért csak óvatossá tesz.
Amíg küzdesz ellene, csak felerősíted... és elhatalmasodik, mert energiát kap. :) Én elfogadtam magamban, hogy adott helyzetekben, mélypontokon... igen, elkap a félelem érzése... ez természetes.
Azonban, ha jönnek a rémképek, csak annyit mondok... ezt a félelem láttatja velem... töröl/töröl... és hiszem, így nincs hatása az életemre. Tovább »