ingyenes

INGYENES minitanfolyam

Ez is a titok része:

Elkűldtem az első leckéket a törlésem előtt!

Elkűldtem az első leckéket a törlésem előtt!
Mint írtam teljesen ingyenes a tanfolyam
Sándor

Címkék:

Bőségmeditáció holnap a Sziddhártában!

MESTERKÓD bőségmeditációSziasztok! Egy ingyenes programot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, aki tud, jöjjön el holnap azaz SZERDÁN, a Sziddhárta Spirituális Központba, ami a Kodály Köröndnél van (Andrássy u. 98). A MESTERKÓD kurzus ünnepélyes oklevél átadása kapcsán egy bőség meditációt tartunk, ahol szeretettel várunk minden érdeklődőt! 18 órakor kezdődik és kb. 19:30-ig tart. A meditáció célja, hogy minél több bőséget tudj bevonzani az életedbe. Vigyázat, csak akkor gyere, ha tényleg komolyan gondolod hogy bőséget akarsz az életedben!! Ha a panaszkodást jobban szereted, inkább maradj otthon. Érkezz Tovább »

Ingyen filmnézési lehetőség a neten július 7-ig

Sziasztok,

az alábbi weboldalon 20 film van, amiket július 7-ig ingyen lehet megnézni.

Címkék:

Ingyenes előadás a Titkos Négyestől!

Ingyen ölelés alkalmak

Emlékeztetni szeretnék mindenkit, hogy ingyen ölelés akciókat bárki szervezhet, a rendőrségen sem kell bejelenteni, csak egy nagyobb kartontábla, és vastag filctoll kérdése az egész :D

Eddig ebben a fórumban még nem hirdettem, de az országos ölelésnapokon mindig megszerveztem a miskolci alkalmat :). Tovább »

Ingyenes előadás!

óbudai társaskör bejáratA Titkos Négyes ingyenes, bemutatkozó előadása február 12-én lesz. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Az előadás 18:00 órától kb. 19:30 óráig tart, ahol megismerkedhetsz a 4 előadóval, és a Titkos Négyes kurzusról tudhattok meg részleteket. Az előadás helyszíne az Óbudai Társaskör, amiről bővebben itt olvashattok (térkép, képek és pontos elérhetőség is szerepel). Tovább »