előző életek

Feltámadás

Üdvözletem!

Ezen versben úgymond kinyilatkoztatom előző életeim kilétét!
Egy látomás által vált tisztává számomra mindaz ami álmaimban már oly sokszor előjött!

Feltámadás

Oly sok évnyi szenvedés, rabiga és béklyó,
Megannyi éltet követelt, Nemzetünkben anno,
Jelenünk sem különb, idegen urak alatt,
Létünk, lelkünk a tét, most minden megváltozhat! Tovább »

Afrikai rabszolga voltam

Kedves Gabi. Tovább »

Előző életem

Sziasztok! Tovább »

Megmondom, ki voltál előző életedben!

Azt gondolom, hogy ahhoz, hogy ebben a kaotikus világban megtaláljuk a helyünket, és felülkerekedjünk gondjainkon, elsősorban meg kell ismernünk önmagunkat. Nagyon sokat köszönhetek ennek az oldalnak. Az előző életes fórumon ismertem meg a páromat, akivel sok-sok közös életünk volt már, Dél-Amerikában voltak reinkarnációs felismeréseim (erről írtam a fórumban is, és bejegyzést is). Tovább »

Szerelem és karma - avagy kit vonzunk be?

szerelemEgy olyan esetről szeretnék írni, ami megdöbbentő, mégis szerintem meghatározza innentől az életem. Régóta olvasom ezt a fórumot, de alig 2 hete regisztráltam magam, egyszerűen jött egy sugallat, és arra gondoltam, talán én is írhatnék pár hasznos gondolatot. Szűz jegyű ember vagyok, elég szkeptikus voltam régebben ebben a témában, de éppen elég bizonyítékot kaptam a hitelességet illetően. A mostani is egy hatalmas megerősítés.

Egyszerűen valami húzott ide. Olyan érzésem volt, amire utólag azt mondjuk, meg kellett tennem. Tovább »

Előző életeink feltérképezése

Sokan kíváncsiak arra vajon ki, s mi lehettem előző életemben. Ez a kérdés azokban merül fel, akik valamilyen szinten érdeklődnek, vagy benne vannak az ezotériában. Bár előfordulnak olyan esetek is mikor valaki nincs kapcsolatba ezzel a témával, és mégis megérez, vagy megálmodik olyan dolgokat, melyeken mélyen elgondolkodik. Tovább »

Pénz 4. Gyakorlati blokkoldás

Két dologgal tudjuk szuper módon hárítani a pénzt. Az egyik, hogy azt gondolod, hogy nem vagy méltó rá. A másik, hogy a pénz nem méltó hozzád. Ha elég jól csinálod, akkor mindkettő megvan! :-) Tovább »

Az emberi lét értelme, a FÉNY szerepe az életünkben - Előadás SZegeden, "ÖLELÉS" címmel

Szeretettel meghívlak az „Ölelés” címmel megrendezésre kerülő előadás – műhelysorozatra, amelynek célja egy boldogabb, örömtelibb és megértőbb emberi lét elérése.

A tanfolyamon szó lesz:

-az emberi lét értelméről,
-az emberi kapcsolatokról,
-az emberi életben a Fény szükségességéről és jelentőségéről, valamint Tovább »

Úttalan utakon

Szeretnék megosztani veletek egy törtnetet, egy olyan történetet mely az én életemet öleli körül hiszen velem történt, az életem egyik szakasza.
Élt-éldegélt egy önző, gonosz kis fiúcska aki senkivel nem törödött önmagán kivül.Ment a saját feje után és elüldözött mindenkit magam mellől...és hogy miért is tette ezt? Tovább »

Vannak-e előző életek?

előző életHittem az előző életekben, mert nagyon sokszor történt meg velem, hogy felismertem valakit, valamit és egyes helyszíneken is időnként deja vu érzésem volt.
Egy ilyen megérzésem után elkezdtem „nyomozni”. Fura volt, hogy számomra addig idegen emberek iránt miért érzek olyan hatalmas szimpátiát, ezért megkértem az Univerzumot, hogy álmomban adja meg a választ. Rá kb. három hétre egyszer egy nagyon fura álomból riadtam fel, még most is határozottan emlékszem minden pillanatra Tovább »

Egy pillanat hatalma

eljött a pillanat, egymással szemben voltunk
képtelen voltam nem mosolyogni :) ő pedig életében először szégyenlős volt, még kicsit bele is pirult mikor ránéztem.
amikor megint összeért a tekintetünk megint ugyanez a reakció.
egyszerűen azért mert amikor a szemébe nézek akkora sokkoló energiahalmazt kapok amekkorát nem tudok hirtelen feldolgozni. Tovább »

Szerelem

kisbabaMár az első találkozáskor megbabonázott a tekintete. Földöntúli kék szemei rabul ejtettek.
Csak néztük és néztük egymást. A szemével beszélt hozzám, amelyből évszázados bölcsesség sugárzott. Elmélyedtem benne. Ebből a csodálatos mélységből máig nem tudtam – és nem is akarok! – kiemelkedni.
És csak öleltem és öleltem magamhoz. Fejét a vállamra hajtotta. Összefonódtunk. Olyan érzés kerített hatalmába, amit nehezen, vagy egyáltalán nem is tudok megfogalmazni. Táncoltunk. A lelkünkkel.
Amikor először megfogta a kezemet, ujjai a „soha, de soha nem akarlak elengedni” érzéssel töltöttek meg. Tovább »

Előző életek a MOST-ban!

Nem tudtam eldönteni,melyik blogba tegyem fel,amit mondani szeretnék nektek...mert van itt pár jó oldal ebben a témában...ezért inkább úgy döntöttem saját naplóbejegyzésként adom át szeretettel.

Mielőtt bele kezdenék igazi mondanivalómba... szeretném,ha tudnátok,hogy hiszek az előző életekben. Tovább »