kezdet

Élet

Őszintén elmondom neked,
belefáradtam ebbe a világba,
önsajnálatban,várva a csodára,
úgy tenni,mintha minden rendben lenne,
majd visszazuhanni a reménytelenbe,
hétfőn azért lefeküdni,hogy kedden felkeljek,
unni tömött sorokban a mulandót,
fizetni mindenért, ami soha nem volt.

Életre vágyom,
szabad gondolatra,
igaz csókra,
vigyázva minden jóra,
hogy megtegyem amit tehetek, Tovább »

A kezdetek

Általában, mikor elkezdek naplóbejegyzést írni, hirtelen feltörő érzelem vagy bármilyen más behatás végett teszem. Nos, most egy kicsit más a helyzet, ez a téma folyamatosan foglalkoztat és folyamatosan érlelődik bennem. Mindig azon gondolkodom, hogyan adhatnám át másoknak is, azokat a tapasztalatokat, gondolatokat, amik bennem motoszkálnak. Mert hát, sosem tudhatja az ember fia, mikor és kinek segít egy szó, egy gondolat….
Sok könyvben olvastam már, HA SIKERES AKARSZ LENNI, tölts minél több időt sikeres emberek társaságában… Tovább »

Folytatom!

28 év. Ennyi áll mögöttem. 28 év, ennyi időt töltöttem el alkalmazkodással, szabályok betartásával és félállításával. Megfelelni akartam, mindenkinek, mindenáron. És most van valaki, aki azt szereti és keresi, aki én vagyok. Ettől egy időre teljesen elvesztem. Nem tudom ki is az valójában, aki az én testemben él. A folytonos szerepjátszásban teljesen elvesztem. Mostanáig. Tovább »

Mert mindig hálával tartozunk! :)

Boldogság van. Régen olykor elképzelhetetlennek tűnő, igazi boldogság, amit nekem a szerelem hozott meg. Jobban mondva ez a szerelem talán hozadéka volt az elégedettségemnek és a hálámnak, amit a világ iránt kezdtem érezni az elmúlt pár évben történt tanulásom alatt. Az egész azzal kezdődött, hogy 4 éve egyszerre csak összeomlott bennem és körülöttem minden, ami addig volt. Párom, akit addig életem szerelmének hittem elhagyott, mert beleszeretett egy másik nőbe, anyagilag teljesen mínuszba kerültem, mert nem tudtam másképpen megoldani a fennmaradást csak hitelekből. Ebben az időszakban nagyon sokat küzdöttem önmagammal, míg szépen lassan megtanultam saját magammal bánni: tudni az igényeimet, kezelni a problémáimat. Tovább »

A teremtés szövetsége

Azért az előző gondolatmenet lezárásaként még annyit, hogy ha most úgy gondolod, hogy ezek után az első utad egy katolikus templomhoz vezet, és szigonyágyúval szétlövöd, rossz nyomon haladsz. :) Két okból is rossz ötlet. Talán már érted, hogy ezt a világot nem elpusztítani kell, hanem csak be kell engedni a másik felét, amit mesterségesen kirekesztettünk. Másrészt eddig végig arról beszéltem neked, hogy minden okkal történt, minden lélek céllal született erre a földre. Tovább »

Szemtelenül:A kezdet

Mi tehát a jó megoldás?
Amikor azt mondom,nem jön a messiás,akkor azt mondom,ne várjunk kívülről segítséget.Tudom,kiábrándító,és azzal is tisztában vagyok,hogy ez vagy igaz,vagy nem.Hogyan viszonyuljunk,viszonyuljak ehhez a világhoz?Elmondom,én mit gondolok erről. Tovább »

Címkék:

Már kezdem érteni!

értemMilyen is volt a kezdet? Talán mint oly sokunknál nálam is a titok című könyv (film) volt az első kapcsolat az Univerzummal. Bár már pici korom óta tudtam, hagy valahogy más vagyok, valamiben több vagyok sok társamnál, sőt testvéremnél és szüleimnél is. Aztán persze el lett nyomva minden. Elnyomták(tam) az előző életemből áthozott tudást, emlékeket, érzéseket. Pedig tudom, hogy ezek megvoltak, mert még most is emlékszem dolgokra, melyek gyermekként elképzelhetetlenek voltak, de én mégis ezek miatt bánkódtam. Tovább »

Címkék:

csapongás

Még mindig az angol nyelvvizsgára készülök. Kicsit parázom, nah jó szégyen nem szégyen nagyon parázom és a zabszem effektus sem szűnik. Pedig már mindent kipróbáltam. Barátném javaslatára aludtam, ma már hét órát, nos valójában éjszaka. De az eddigi 3-4 órákhoz képest ez rengeteg. Pedig igyekszem nem overstudied magam (túltanulni) valahogy most nem is megy annyira a tanulás. Tovább »

Számomra a Titok...

vágy, titokHat-hét hónap után ma ismét megnéztem a Titok című filmet, amelyre az első alkalom óta sokat gondolok. Akár a filmre, akár magára a módszerre. Mert annak tekintem; egy olyan módnak, lehetőségnek, amelyen keresztül végre nem a körülmények összjátékának áldozata vagyok, hanem magam irányíthatok dolgokat az életemben.
Első nekifutásra nem is tudtam mit kezdeni a filmből és a könyvből nyert ismeretekkel. Ahogy szerintem sokan vannak ezzel, mert Tovább »

Üdv mindenkinek! :)

Ma regisztráltam, de már egy jó ideje feljárok ide olvasgatni, és nagyon magával ragadtak az olvasottak. Fantasztikusnak találom, hogy van egy hely, ahol mindenki ennyire segítőkész, és megoszthatjuk egymással gondolatainkat, tapasztalatainkat. Tovább »

Hogy csináljunk csodát?

csoda, titokEz az első bejegyzésem ezen a honlapon. Írni szeretnék valamit arról, hogy a férjem és én mit kezdtünk a The Secret könyvvel - és az életünkkel. Írni kéne, el kellene kezdeni - húztam is ennek a létrehozását már hónapok óta.
Pont úgy tettem, mint ahogy akkor szoktunk tenni (ahogy ezt Joe Vitale valamelyik könyvében olvastam) amikor valami tényleg fontos lépést kellene megtenni. Ilyenkor szoktunk lerakni magunknak (!) önkéntelenül (?) egy csomó csapdát és akadályt és megmagyarázzuk, hogy most miért nem kezdünk hozzá, két óra múlva meg Tovább »

Valaki elkezdődött?....

.... negyedszer töröltem ki bejegyzésem kezdő mondatát mire ráeszméltem, hogy valószínűleg huszonnegyedszer is kitörölném legszívesebben. Ezért inkább már meghagyom Nektek így, ahogy sikerült. Számos nagyon érdekes írás született ezen az oldalon, és én nem tudok.... Tovább »

Címkék:

"Minden Most kezdődik el..."

Minden most kezdődik el...Hosszú éjszakám volt. Szinte szemhunyásnyit sem aludtam. Nem, nem aggodalom, szorongás, vagy félelem tartotta nyitva egész éjszaka a szemem, hanem valami egészen más.
Valami, ami inkább nevezhető izgalomnak, vagy örömteli várakozásnak. Valami, ami egész éjszaka azt hajtogatta bennem, hogy „mikor kezdődik már el az új nap”.
Miért voltam egész éjszaka és vagyok most is ennyire izgatott?
Nos, olyan napra ébredtem ma, ami csupa olyan programmal és tevékenységgel lesz tele, melyek mindegyike számomra egy-egy új kezdetet jelent. Tovább »

A teljes story

Sziasztok !
Először is mindenkinek hasonló boldog napokat kívánok mint az enyémek!
Valaki tudna írni egy pár sort az álmokról mert még az álmoaim is jókat mutatnak.
Azt álmodtam nyertem egy autót!
Nem a nyerés ténye volt csodálatos hanem hogy a feleségemnek adtam álmomban és ez jobban boldoggá tett,
mint maga a nyeremény.
Jó ébredés volt.
Ennyi mára.
Sok Jót! Tovább »

új év új élet

Sziasztok.
Holnap szilveszter és a következő évet teljessen új energiákkal és a teremtésre valo koncentrálással fogom tölteni és nektek is teremtésben gazdag boldog újévet és jó létet kivánok.

Címkék: