kudarc

Kudarc vagy út a Tökéletesség felé

Vannak gondolatok, amiket törölsz, de valamikor mégis előjönnek, mert ugye semmit sem lehet nyomtalanul eltüntetni. Ami megtörténik annak már nyoma marad! Mindörökké!

A be nem teljesült, vagy a véget érő szerelmeket sem lehet kitörölni… Nem is kell… inkább tanulni kell belőle…
Amikor benne vagy, mész utána, hajtod, hátha sikerül meghódítani a másikat, aki csak taszít.
Aztán lassan rájössz, hogy ez nem így megy.
Összetörsz... sírsz akkor és szenvedsz sokat...
De idővel meggyógyul és szebb és erősebb lesz mint előtte volt a lelked... Tovább »

Semmi szükséged a személyiség-fejlesztésre!

Most megtudod a teljes és kendőzetlen igazságot arról, hogy miért nem működik sokaknál a személyiségfejlesztés, miért vall kudarcot az emberek 99%-a a sikerkönyvek elolvasása után - és azt is, hogy mit tudsz ez ellen tenni.

A könyvesboltok roskadásig vannak telve sikerkönyvekkel, amelyek borítóján ott áll nagybetűkkel hány millió példányban adták el. Mi ennek a személyiségfejlesztés-áradatnak az eredménye? Hol van az a rengeteg sikeres ember? Hol van az a sok milliomos? Tovább »

Megtorpanni a cél előtt

Még a kezdetek kezdetén (ami mindössze fél évre nyúlik vissza) olvastam egy bejegyzést, azt hiszem a Ritocskáé lehetett, amiben azt írta, hogy azzal is gátoljuk vágyaink beteljesülését, ha félünk attól, hogy valójában teljesül.

"Na, van olyan hülye, aki kíván valamit, aztán meg fél, hogy megkapja??" Tovább »

Kudarc! Kudarc?

Sziasztok,

a véleményetekre lennék kíváncsi.
Röviden: kb. 2 éve ismerkedtem meg a Titokkal és magával ragadott az egész. Elhatároztam, hogy odafigyelek magamra, a gondolataimra, igyekszem a segítségével túllépni minden kis önkorlátozó dolgomon. Tovább »

Azt kapod, amit kérsz

Sokan - köztük én is - amatőr teremtők vagyunk. Kérünk, és amikor megkapjuk, nem vesszük észre, hogy ezt kértük. Tovább »

Titok a titokban+ levél a 2008-as Margit- szigeti Titok találkozó résztvevőinek

Elég nehezen fogalmazom meg azt, amit most írni szeretnék a vonzás törvényével kapcsolatban, de megpróbálom. Azért írom le, mert hiszek abban, hogy amikor a legjobban szükséged van rá akkor megtalál egy mondat egy írás valahonnan váratlanul és benne van a válasz, amit keresel. Tovább »

SECRET KLUB - TémaVezető: Lucza Csaba

Kudarc és Győzelem

Az Életünk hol egy nehezebb (kudarcként megélt), hol egy sikeres (győzelemként megélt)

élethelyzetbe sodor bennünket. Hogyan lehet a "kudarcként" megélt élethelyzetből

győztesen kikerülni, ki hogyan oldotta meg nehéz életperiódusait

ez lesz a szerdai Titok Klub témája.

Lucza Csaba saját életének példájával fogja felvezetni a témát, Tovább »

Belső dialógus

belső dialógusKemény téma! A napokban több jelet is észrevettem, többféle inger is ért, kaptam inspiráló mondatokat indirekt, és kaptam konkrét "felszólítást", kérést direkt is, hogy írjak ilyen témáról. Hát nem könnyű, de megírom erről is az elmélkedésem. Ebből mi sül ki.............? Na, meglátjuk. A napokban több írást is láttam amik hasonló- , vagy ezzel a témával foglalkoztak. Lejegyzem az én "verzióm", közzé teszem az én meglátásomat ezzel kapcsolatban. Nem fogok minden kérdésre választ adni, sőt!!!! Szerintem inkább újabb kérdések fognak felmerülni az írásom után. Az meg végülis jó. Ugye....??? Szerintem igen! Mert tovább lendítik a gondolkozást az adott témával kapcsolatban, újabb kérdéseket vethet fel az emberekben, és válaszok is előkerülhetnek....... Minden kérdésre, minden válasz bennünk van. Minden bennünk van! Tovább »

Na, ki lett milliomos??????

Tudom,hogy lesznek oylanok akik meglátják a nevem és szeretnék ha nem lennék itt,de gondoltam kicsit visszanézek közétek.
van már aki körbeutazta a földet,álmai házában lakik,nagy dohányt szakított,sztár lett stb.?
Még hisztek benne? Van már olyan akinél lecsengett?
Csak azért vagyok itt,mert utamba akadt a könyv és elolvastam.Egy nap alatt. Tovább »