ok-okozat

Elkerülhetetlen találkozások

Az ok-okozat törvénye létezik. Mindenki megtapasztalja, nap mint nap, hogy a tetteinek, sőt a szavainak, de még a gondolatainak is van következménye. Mindennek van oka, minden döntésünk valahová vezet. Oda, ahová egy másik döntés nem vezetne, vagy nem ezen az úton vezetne. Több döntéssel is eljuthatunk ugyanoda, de a közben megtett út is számít.

Igaz az is, hogy annál jobb döntéseket hozunk, minél jobban ismerjük magunkat. Tovább »

Ezerszer is

ok-okozatTe teremted a valóságod, hallod mindig. Jót is, rosszat is... ezt Te vonzottad. Ha bevonzottad a rosszat, lehet mérges, dühös... de kire is? Az Unira? Istenre? Rá? Ugyan már... kinek is voltak félelmei? Kinek is voltak kételyei? Valahol ott, legeslegbelül. Sem az Uninak, sem Istennek... csakis Neked. Rossz hallani, hát persze. A másik olyat tett, amit csak rémálmaidban sem gondoltál volna... vagy mégis? Valahol biztos... hiszen amúgy nem történt volna meg. Mindennnek oka van. Ok-okozat. Tovább »

Minden ember rendelkezik az élete megváltoztatásához szükséges erővel, a dolgok nem mindig olyanok, amilyennek látszanak

hazatérés, KryonÚgy gondolom minden ember életében eljön egy adott pillanat mikor meg szeretné változtatni életét. De miért is? Talán mert elérkezett az az időpont mikor magasabb rezgésszintre emelkedett és érzi, hogy valamin változtatni kell, de a nagy kérdés, hogyan változtassak? A régi rosszat el kell hagyni, helyette egy erősebb magasabb rezgésszámú újjal kell felváltani. A kérdés megint, hogy is csináljam? Aztán el kezd gondolkodni mit, hogyan, miképp, majd megszületnek a tervek és megpróbálja megvalósítani, ha van elég erő, kitartás és ismeret. Mindent meglehet valósítani, először akarni kell, majd beszerezni a megfelelő ismereteket hozzá. Tovább »