irányítás

Kozma Botond Szilárd: A mágia és a karma-oldás összefüggése, kudarcok és sikerek

Kozma Botond Szilárd karma- asztrológus:

A Mágia és a Vonzás Törvények reális megnyilvánulása
és tudatos alkalmazási lehetőségei a mindennapi életünkben Tovább »

Ez a te életed, ne engedd át az irányítást másnak!

érzelmekMegint olvastam egy félreérthető cikket a vonzásról, a vonzás törvényéről. Fontosnak tartom, hogy a helyére kerüljenek a dolgok. Ezért nem arról írok, hogy mit olvastam, hanem arról, hogyan lehet sikeresen és jól "vonzani". A Titok film, és a könyv arról szól, hogy az érzelmi vezérlő rendszerünk azért van, hogy segítsen, irányítson bennünket. Megmutatja hogy mikor járunk jó úton, mikor nem. Ez a legnagyobb csapda a Titok körül, amibe az emberek nagy része bele is sétál. Miért? Tovább »

Vedd at az iranyitast!!!!

Sziasztok!!
Szeretnek veletek megosztani egy tortenetet! Par napja akadtam ra es nekem ebben a par napban sokszor segitett!!!
Olvassatok szeretettel!!!
Remelem Nektek is legalabb olyan hasznos lesz, mint amilyen nekem!!!

Michael egy olyan típusú srác volt, aki tényleg meg tudott őrjíteni. Tovább »

Az életedet Te irányítod

te irányítodNincs olyan nap, ami ne hozna valamilyen válzozást az életben. Ha nyitott szemmmel jársz, észreveszed az előtted nyíló ajtókat, s a te döntésed, hogy bezárod-e a régieket. A legtöbb ember ajtók közt él - tétován. Hordja a múltját, mint egy hasznavehetetlen kabátot. Tudja, hogy már nem melegít, régi, csúnya, kopott, foltos, színehagyott, s régóta nem is illik hozzá.
Azután áll egy kirakat előtt vágyakozva, nézve az újat, mégis tétova: áldoznia kell rá. Meg kell dolgoznia érte... s különben is, a régi még bírja egy darabig. Még le nem szakad róla. Tovább »