fókusz

Segítség, milliomos vagyok!

pénzeső, milliomosSegítség, milliomos vagyok! - PÁLYÁZAT - Pályázatra, játékra szeretnélek invitálni Benneteket!

Első könyvemet több okból kezdtem el írni. Volt egy igaz történetem, ami szép és tanulságos. Volt kedvem írni. Volt motivációm és időm. És legvégül, de nem utolsó sorban egy jó módszerem a dolgok valóra váltásához. Egyszer hallottam erről a módszerről, melyet Esther és Jerry Hicks könyvében, a „Kérd és megadatik!”-ban olvastam. Életünk történetének forgatókönyve. Tovább »

A Lista

a listaA Lista

"Annyi nekem nem tetsző tulajdonságot fel tudtam sorolni azok közül, amikkel eddigi életem során találkoztam, hogy attól féltem, már soha nem tudom abbahagyni a negatív lista írását. Szóval, ha ezeket át tudom fordítani pozitívba, megkapom azt, amit akarok, amire vágyom.
Ekkor beugrott egy ismerősöm története, ami azóta is, mindig megnevettet. Az ő listája egy barátnős, traccspartis délutánon született. Szóval, minden körülmény adott volt Tovább »

Fontoljuk meg!

woody allenFontoljuk meg az alábbiakat:

Woody Allen - az Oscar-díjas forgatókönyvíró, producer és filmrendező - elhasalt filmrendezésből a New York-i Egyetemen és a New York-i City College-ban. (Az előbbi helyen angolból is.)

Leon Uris, a nagysikerű Exodus írója a középiskolában háromszor bukott angolból.

Amikor Lucille Ball 1927-ben megkezdte színművészeti tanulmányait, a John Murray Anderson Színiakadémia főigazgatója azt ajánlotta neki: Tovább »