milliomos

így lettem milliomos a semmiből

Ez a sikertörténet számomra azért különleges, mert szó szerint a semmiből lett.

2007 őszén munkanélküli voltam. Én választottam, mert jobb munkahelyet szerettem volna, ezért otthagytam a biztos állásomat és munkanélkülire mentem. Elkezdtem agykontrollal programozni az új helyemet, de 4 hónapot kellett rá várnom míg megvalósult és addig munkanélkülin voltam. Tovább »

Pénz - pénztelenség

pénzmágnesMegvált mesés vagyonától egy osztrák milliomos, hogy újra boldognak érezze magát és hogy másokon segítsen.

Nahát... hogy épp most futottam bele ebbe a cikkbe: Index cikk

A 49 éves Karl Rabeder utolsó nagy vagyontárgya, egy 1,5 millió eurót érő tiroli villa kedden sorsjegy útján cserélt gazdát. Tovább »

Óraátállítás február 13-án!

óra átállításEgészen különös, csillagászati szempontból egyedi jelenség fog történni idén, ugyanis 2010. február 13-án est 8:00 órakor át fogjuk állítani az óráinkat 2014. február 13-ra. Ha te is szeretnéd megtapasztalni ezt az egy évben legfeljebb csak egyszer előforduló jelenséget mindenképp olvass tovább!

Nem mindennapi esemény szemtanúi lehettek, ha részt vesztek az idei, rendhagyó farsangi időutazásunkon. Vigyázat! Az esemény különös felkészülést igényel, és csak a bátor és elszánt résztvevőknek ajánljuk. De miről is szól ez az egész? Tovább »

Én milliomos lettem

milliomos lettemAz oldalon már egy ideje senkisem ír saját tapasztalatairól, sikereiről. Vagy talán személyes ügyeiket nem akarják így nyílvánosan megosztani, nem tudom. Én ha jó, ha rossz dolog történik életemben, leírom, mert már sok jó tanácsot kaptam tőletek!
Hála Istennek most a csúcson vagyok. Sőt, olyannyira, hogy repkedek a boldogságtól. Olyan dolgok történtek velem, anyagi és munkával kapcsolatban, hogy el sem hiszem... sokszor magamba csípek... ez igaz? Tovább »