akaraterő

Az akaraterő

Az akaraterő talán a legfontosabb emberi jellemvonás, a boldogulás forrása.

Ma igazán jókedvem van, hiszen érzem acélosodik az akaratom. Az akaraterőnél talán nincs is fontosabb emberi jellemvonás, mindenki tudja, hogy segítségével egyesek hegyeket tudunk megmozgatni, mások pedig nem ismernek akadályt. Tovább »

Címkék:

Szégyenből akaraterő

sedf sefs sefs sef sef sef esf sef sef sef

Ne mondd, hogy Neked nem sikerülhet! (fantasztikus video!!!)

Örömteli, felemelő, inspiráló, megható...
...Ha éppen nem jut eszedbe miért is lehetnél hálás...

Szeretettel: Réka

Nick Vujicic, a végtagok nélküli fiú - 43 perces verzió


43 perces, hosszú változat a végtagok nélkül élő Nickről.
Ajánlott film! :-)
Még egy ajándék link, ahol olyan gyönyörű filmeket tudtok megnézni - online -, mint a Tűzbiztos:

Minden hozzáállás kérdése

hozzáállásAz életem során több akadályokba ütköztem DE visszagondolva, mindig valami tanulság jött le abból amiből. Az ember életében valljuk be, mindenkiében történhetnek tragikus események, csalódások, fájdalmak, mély fájdalmak, sebek amiket nehezen gyógyít meg az idő és maga a másik személy vagy dolog. Érdekes módon, az ilyen "rossz" negatív helyzetekben uralkodott rajtam egy hatalmas pozitív erő, ami késztetett és biztatott, hogy fel a fejjel, és csak előre! Tovább »

Vajon minden ami történik, előre meg van írva?

arany esernyőAzt hiszem nagyon sok minden van, amiről tudat alatt már tudunk, de tudatos énünknek még fogalma sincs róla. Rögtön megosztok veletek egy "libabőrös" történetet, ami annak kapcsán jött elő, hogy visszaolvastam egy márciusi írásomat itt az oldalon. Egész pontosan azt, ami arról szólt, hogy Pongor-Juhász Attila több mint kétmillió forintot fizetett azért, hogy személyesen Bob Proctortól tanulhasson.

De mielőtt elolvasnád hogy mitől állt el a lélegzetem, kérlek hogy a címlap jobb oldalán lévő szavazásnál vagy akár hozzászólásban írd meg, hogy Te mennyit lennél hajlandó fizetni azért hogy személyesen Bob Proctorral tölthess két fantasztikus, felemelő napot? Tovább »

Lolli meséi – "Egyedülálló" nő megosztaná

szingli nőHé nők, nőcik, csajok, cicák.
Most, hogy egyedül vagytok, maradtatok.
Élvezzétek a FÉRFI NÉLKÜLI élet csodálatos, és vissza nem térő szépségeit.
Sokan csak robotolunk, alig vannak barátaink, és rendszerint ilyenkor nagy magányunkban egy párra vágyunk. Talán együtt tovább fokozva az egyedüllétet. Tovább »