2012

Rezgések Világa - az Univerzum törvényei

2012.12.21. A várva várt nap!
Kinek hogy telt?

Esetleg valami misztikus, felemelő, különösen boldog esemény?

Nekem ezek a gondolatok fordultak meg a fejemben:

120. NAP

Rezgések Világa - az Univerzum törvényei

Sziasztok!

Eljött a 111. nap is.
Mai bejegyzésemről csak ennyit mondanék: 2012.12.12

Tudatszint emelő tábor - 2012. december 21.

Akár lesz december 21-én dimenzióváltás, akár nem lesz világvége, mindenkinek jól jön egy tudatszint emelés, amit az erre az alkalomra lehívott spirituális gyakorlatokkal fogunk elérni a 4 napos Tudatszint emelő táborban.

Lelki gyakorlatokkal, energetikai programunk megváltoztatásával, önvizsgálattal és spirituális Énünk felszínre hozásával készülünk fel az új jövőre, hogy teljesebb, boldogabb életet élhessünk ezután. Tovább »

Hely

Siófok
Hungary

MOST VASÁRNAP! - Országos Secret találkozó 2012 és 5 éves TheSecret.hu szülinap!

Öt éves lett a thesecret.hu és már hatodik éve hagyomány, hogy nyáron a Margit-szigeten van Secret találkozó: Idén 2012. július 29-én, vasárnap 16:30-kor találkozunk a zenélő szökőkútnál! Mindenki hozza magával a jókedvét, vidámságát, örömét és bánatát (utóbbit megszüntetjük hamar ;-) és néhány órát együtt lehetünk élőben is hogy megismerjük azokat akiket már talán ismerünk innen az oldalról. Tovább »

2012 jeles eseménye és az 5 kihagyhatatlan ok

Szombaton azaz 19-én egész nap a Boldogságé a főszerep a Bara Hotelben! A Lélekpillangó nevű, páratlan kezdeményezés ünnepélyes díjátadója mellett rengeteg érdekes előadás, program és élmény vár.
Találkozhatsz például az Atlanti óceánt átevező magyar világrekorderrel kenussal, aki biztos hogy nagyon érdekes dolgokat fog mesélni nekünk az útjáról, és a siker titkáról, ha eljössz, lehetőséged lesz kérdezni is tőle. :)
Nézzük, mi az az 5 ok, amiért kihagyhatatlan a Boldogságnap: Tovább »

2012

BUÉK! Íme eljött a várva várt 2012-es év! Annyi cikk, írás, gondolat látott már napvilágot ezzel kapcsolatban, akár csak a secret internetes oldalon belül is. De ha valaki beüti a keresőbe eme "bűvös számot", újabb írások sokasága fogadja.
Aki akarta, már rég felállíthatta a maga elméletét, reményét. Igen reményét. Mindenki reménykedik abban,
hogy esetleg jobb következhet, mind ami eddig volt. Ez nem az általános pesszimizmus miatt van így. Ó nem, ide főleg már olyan emberek járnak, akik amúgy is egyéni életükbe meghívták a pozitív életszemléletet. Vagy ha nem, hát az oldal hatására ilyenekké lesznek. Tovább »

Voilá 2012

"A jutalom, amiért túléltük az ünnepeket, az újév, és már el is jutottunk az újévi fogadalmak csodás hagyományához. Hagyd hátra a múltad, és kezdd elölről! Nehéz ellenállni a kísértésnek újrakezdéskor, hogy a múlt év problémáit a szőnyeg alá söpörjük. Ki dönti el, hogy mikor ér véget a régi, és kezdődik az új? Nem jelzik a naptárban, nem szülinap, nem egy új év. Ez egy esemény. Kicsi vagy nagy? Tovább »

Címkék:

BUÉK 2012!!!

Nagyon Boldog Új Évet kívánok minden kedves Látogatónknak, minden Titokban hívőnek, Titok mesternek és Titok rajongónak!

Azok számára, akik még keresnek, kívánom hogy céljaitokat találjátok meg, és induljatok el az úton, mely az Önmegvalósítás felé visz. Tovább »

2012- A felemelkedés útja

2012-vel kapcsolatos témák egyre jobban foglalkoztatják a köztudatot. Vannak akik közömbösen, esetleg félelemmel, míg mások pozitív érzésekkel néznek elébe a jövő évnek. Szabó Juditot, spirituális írót és tanítót kértük fel arra, hogy előadásában ismertessen meg bennünket a már javában zajló szétválasztási folyamattal és a Föld új állapotával, amely a felemelkedett lelkekre vár. Tovább »

Határidőnapló holdnaptárral - 2012

Nők tervezték nőknek! Untuk az egyforma, bőrbe kötött filofaxokat és határidőnaplókat. Nem akartunk lovacskásat, cicásat és Disney sztárosat – mert mi már felnőtt NŐK vagyunk! Ezért terveztünk egy igazán klassz határidőnaplót, ami immár negyedik éve átütő sikert ért el a magyar nők körében – olyan lett, ami mindenkinek megfelel. Tovább »

Kettőezer tizenkettő

Én is beírtam a határidőnaplómba: 2012.12.21-én megváltozik a világ. Majd valahogy betuszkolom ezt a programot a gyerek táncversenye, és a takarítás közé. :)

Mi dönti el, hogy milyen irányba halad az életünk? Határidők, vagy a pillanat varázsa? Tovább »

Címkék:

Carlos Barrios, maja pap üzenete

Érdek

A VILÁG NEM ÉR VÉGET 2012-BEN

Írta: Aluna Joy Yaxkin/Maya vének

2010. december 21. kedd, 09:24

A VILÁG NEM ÉR VÉGET 2012-BEN

Részletek Aluna Joy Yaxkin nyári hírleveléből.

Carlos Barrios, maja pap, spirituális vezető, a Sas Klán tagja,
antropológus, történész véleménye a maja naptár szerint. Tovább »

Címkék:

2012 Valós Történése

A dátum szinte már-már mindenki számára ismerősen cseng.
Sokan beszélnek katasztrófákról, s ennek a legfőbb szócsöve maga a média.
De valóban katasztrófákra és világvégére kellene számítanunk ennél a pontnál
a földi idő folyásában ?

Sokan dimenzióváltást, feljebbrezgést mondanak erre az időpontra.
De a dátum hibás. Az első dolog az időszámításunkkal kapcsolatos, Tovább »

A Titok a Vonzás Törvénye és a 2012-es dimenzióváltás kapcsolata

Divat, hóbortos találgatások vagy a valóság lenne? Találgatások... Rövid tények az emelkedettek szempontjának vázlatából:

2012-es dimenzióváltás

Annyiféle dolgot hallottunk már arról, hogy mi lesz 2012-ben. Igazából mégis úgy gondolom, hogy még nem értjük mi, hogy mi készülődik a Földön, és mik is fognak velünk itt történni. Tovább »

Címkék:

Nem tudom mi ez, de jó nagyon

Nem tudom! Vagy legalább is nem úgy, ahogy hétköznapian gondolnánk, hogy tudni kell. Vagy mi van.
Sokan mondják, hogy rengeteget tanultak, és csak arra jöttek rá, hogy mennyi mindent nem tudnak még. De most nem erre hétköznapi szintre gondolok. Mert ez természetes. A párom poliglott nagypapája sem tudott tizenvalahány nyelvnél többet. A megismerésnek vannak határai. De van más fajta tudás is, ami nem lexikális jellegű. Buddha például 14 kérdésre nem felelt a világ természetére vonatkozóan. Tovább »