gyermekkor

Saját démonaim

Üdvözlök mindenkit.

A depresszió és az érzés miatt kialakult betegség folyamatok a jelenlegi magyarország lakosságára sajnos fokozottan igaz. Egy olyan könyvet szeretnék itt bemutató szintjén közzétenni, amely pont a depresszió gyermekkori kialakulásának okait próbálja megfejteni.
Én magam is egy olyan környezetben nőttem fel, amelyet nem kívánok senkinek.

Expozé Tovább »

Mi a lélek?

Mi a lélek?

A lélek a valódi önmagam. Az, aki azonos volt bennem öt éves koromban, 16 évesen, előző életemben és a mostban is. A teremtés kezdete óta, amikor is a lelkem lehorgonyzott az anyagi világban és elkezdte itt a hazafelé vezető útját taposni. Istentől ered és oda fog visszatérni.
A lelkem az, ahol a lelki folyamatok zajlanak, érzések és érzelmek keletkeznek, ahol ezeket átélem. Szeretet, gyűlölet, elkeseredés, imádat, derű, hit stb. Tovább »

Önmagamtól, Önmagamnak

gyerekkorom:-))) Nem véletlen ez a cím:-) Múltkori péntek este, beszélgettem Önmagammarcsival :-) és elmondtam Neki, miért nem szeretek már írni az oldalra, s miért találkozom inkább személyesen valakivel. Erre Ő azt válaszolta, hogy akkor írjam le, nyomtassam ki, aztán adjam oda Neki :-))) mert Ő szeretne még tőlem írást látni. Hát ezért.

Az elmúlt hetekben rengeteg csodálatos dolog történt Tovább »