Mosolyogj Magyarorszag

Mosoly Napra készülünk :)

Drága MoMoMo Tagok és Barátaink :)

Az októberi taggyűlésen történt beszélgetésünk hatására nagyrészt kialakult az I. Mosoly Nap programja. Hálás köszönet az eddigi segítségért.
Elérkezett az idő, amikor már a valós szervezést, ki mit és hogyan csináljon - meg kell személyesen beszélnünk. Tovább »

I. Mosoly Nap - Mosolyogj Mozgalom

Szeretettel meghívunk a Mosolyogj Mozgalom szervezésében az I. Mosoly Napra :)
További információk:
Kérünk mindenkit hogy adjátok hírül azoknak a barátaitoknak, ismerőseiteknek, akik keresik az utat a boldogsághoz, a gazdagsághoz, valamint a legfontosabbhoz, Önmagukhoz.
Szeretettel: Örökös Bea

Mosolyogj Magyarország :)

Meghívó MoMoMo közgyűlésre

momomoSzeretettel meghívjuk a Mosolyogj Mozgalom minden kedves tagját és azokat a társainkat, akik velünk együtt gondolkodnak és tesznek azért hogy jobbá váljon a világunk.

Időpont: 2009. október 11. vasárnap 15 óra

Helyszín:
Vörös Oroszlán Teaház – Budapest, Jókai tér 8. Tovább »

Papírhajó Móka

Papírhajó MókaEgy nagyszerű programra invitállak Benneteket, mely a Mosolyogj Mozgalom és a oldal kezdeményezésével évente megrendelésre kerülő esemény.
A továbbiakat ITT:
Szeretettel várunk Mindenkit :)

Popper Péter és a MoMoMo ölelésnapok

ölelésCsütörtök este van.
Mindnyájan otthon vagyunk, minden a megszokott ütemben és sorrendben zajlik.
Megnézzük az RTL Klub híradót és utána várjuk a időjárás jelentést, majd a Fókuszt.
Közben én – behuppanva a kedvenc fotelomba, ölemben a laptoppal – épp levelet írok valakinek....
kicsit abbahagyom, mert kedves arc tűnik fel és oda kell figyelnem a tv-re. Tovább »

Itt az ölelés-videó!!!

Tovább »

MoMoMo tagdíj :)

Drága Mindenki :)

A Mosolyogj Magyarország Mozgalomról itt olvashatsz:

Alapító tagnak az alábbi oldalon jelentkezhetsz:

A MoMoMo tagdíja: 2010,-Ft/negyedév Tovább »

Kitűző :)))

Drága Mindenki :))

Secret Adminunk javaslatára egy kicsit átterveztem a kitűzőnket, és most már tényleg elérte a végleges formáját. Édes kis mosolygós pofikát kapott a Drága Csodaországunk :)) Tovább »

Történelmi pillanat 2008. február 14-én!

mosolyogjEljött az idő, hogy hivatalosan is megalakítsuk a Mosolyogj Mozgalom motorját: az Egyesületet, mely a következő években lágy szellőként söpör végig az országon, a kontinensen, hogy aztán a bársonyos mosoly szellő föld körüli útra induljon.

Jelentkezz alapító tagnak!

Minden társunk számára, aki azonosulni tud a kitűzött céljainkkal, a kapu nyitva áll. Az alakuláshoz 10 fő szükséges, de azt szeretnénk, hogy mindazok lehessenek alapító tagok, akik később büszkén szeretnének visszaemlékezni arra a pillanatra, amikor ez a csodás és rég várt kezdeményezés elindult a megvalósulás útján. Akik tettvágyat éreznek magukban, hogy a világot élhetőbbé és boldogabbá tegyük, minden erőfeszítés nélkül, egyszerűen, könnyedén és puhán. Legyél ott velünk, amikor a boldogság megkezdődött, február 14-én délben, Budapesten, a Mosoly utcában! Tovább »

Mosolyogj Magyarország videó

Drága Teremtő Lélektársak!
Elkészült a Mosolyogj Magyarország Mozgalom első, bemutatkozó videója! :)
Köszönet Nektek mindazért a szeretetért és örömért, amit sugároztok a világba, amivel elárasztjátok környezeteteket, hogy minél szélesebb körben terjedjen csodálatos Örökös Boldogságunk nagy-nagy álmának szelleme. :)

Mosolyogj Magyarország! Tovább »

Mosolyogj Magyarország :) nekem mit jelent?

margarétaMit jelent nekem ez a két szó: Mosolyogj Magyarország :)

Már 2007. szeptember elején leírtam Nektek, ( ) hogy hogyan kaptam meg ezt a „választ” egy indiai asszony gyönyörű mosolya láttán, mikor az a vágy kerített hatalmába, hogy én EZT AKAROM, mindennap ilyet akarok látni, mikor megyek az utcán, utazom a bkv-n, vagy egyáltalán otthon, a munkahelyemen és bárhol ahol vagyok. Arra gondoltam, hogyha naponta látok egy ilyen mosolyt, akkor megéri ezért bármilyen áldozatot hozni, de mivel elég telhetetlen vagyok :)), így már csak az a vágyam, hogy az egész drága Csodaországom mosolyogjon. Tovább »

Megalapítottam és megújítottam a MOSOLY Nagy-Rendet.

Az ötletet tett követte. 2008.-ban alapítottam, és most 2011.-ben megújíthatja bárki, itt a blogban.

A Mosolyogj Magyarország kitűzője amit kaphattok, és a mosolyotok, amit adtok bármikor mindenkinek, arra kötelezi a Tisztelt Nagyköveti Tagokat,, hogy a Mosoly-Rend lovagjaiként, vigyék a jó hírt és a vidám, önfeledt kacagásukat a világba::

Tehát, Mosolyra fel lovagok:) Mosolyogj Magyarország!
Öbikénknek hála, mosolyog és virul a mozgalom :)!

A mosoly arcunk legkönnyebb mimikája. Kevesebb izommozgással jár, mint a nem mosoly.

2 ember közt a híd: egy széles MOSOLY. A görbülete mindent egyenesbe hoz. Az arcokon felfénylő mosolytól, csak a Szeretet szó lehet szebb, amely elhagyja ajkunkat.

Egy az arcon felragyogó mosoly, lefegyverez mindenkor, mindenkit.

A mosoly országában, mosolygós emberek, mosolyogva hajóznak a mosoly végtelen hömpölygő óceánjának áramlatán ringatózó hajójukkal.

2011. a Mosoly Nagy- Rend éve. Mindenkinek adományozok belőle, aki elém járul. Tovább »