hála

Hálámat szeretném kifejezni

hála kifejezésSziasztok Secretesek!

Életem egyik legjobb dolga történt ma velem, és ez három társunknak köszönhető.

És nézzétek el, ha nem érthető. Egyrészt, mert vannak közöttetek olyanok, akik nem ismerik a történet lényegét, de ezt nem szeretném kiteregetni, másrészt mert küszködöm a könnyeimmel, amíg ezt írom.

Az utóbbi két hónap Tovább »

MINDEN RELATÍV

Kedves Admin ez az írást A titok.hu-n találtam,ha nem lett volna szabad ide bemásolnom akkor kérlek töröld.Azért vettem a bátorságot,mert igaz rám.

Van egy híres mondás: „A szomszéd kertje mindig zöldebb." Tovább »

Címkék:

Karácsonyi Ajándékozás

karácsonyi ajándékozásLátom, hallom, olvasom a számtalan megnyilvánulást, miszerint nem az ajándékozástól lesz karácsony a karácsony… Biztosan mindenki hallott, esetleg mondott már hasonlókat…

Azt mondom, az ajándékozás az egyik legjobb módszer… Mikor a szent estén átnyújtom a díszes csomagokat szeretteimnek, egy láthatatlan energia koncentrátumot is adok vele… Ez a kis plusz ajándék tartalmazza azokat a megfizethetetlen minőségeket, mely valóban a szeretet ünnepévé varázsolja ezeket a napokat. Tovább »

Teremtettem

postásEzt a blogot azért szeretném létrehozni, hogy ha TEREMTETTÉL VALAMIT ÉS AZ BE IS JÖTT, mert bevonzottad, akkor legyen hol elújságolnod az örömöd.

Sokszor szeretném én is közzétenni, hogy "teremetettem" és "elfogadtam", "hittem" és "hálás" voltam, de nem tudom, hova írjam! Mai örömökbe? Lehetne, de nem biztos, hogy a "teremtés" ma zajlott, max. a kézbesítés! Tovább »

Boldog Hálaadást!

hálaadásAz ember boldogságának és a minket körülvevő bőségnek a legnagyobb tolvaja a hálátlanság. Életünk minden hiánya - legyen az pénz, egészség, vagy a kapcsolatok hiánya - egyszerűen a hála hiányának a bizonyítéka!

Ha a hiányra fókuszálsz, akkor nem leszel hálás, és ez még több hiányt fog hozni az életedbe. Ugyanakkor a hála érzésének kisugárzása mindent megteremthet számodra. Tovább »

Járjunk Hála-táncot!

hálatáncGyerekek, hát itt van, hogy kell megteremteni!
Járd el mindennap a hálatáncot, mindenért!
Ennyi az egész!

Zseniális! Tovább »

Én és a titok

titok és énAz életnek nevezett rejtélyben szüntelenül válaszok után kutatok. Mindig is a kezembe akartam venni az életem irányítását, de nem ismertem ennek a módját. Mindig is arra vágytam, hogy megszabaduljak a félelmeimtől – a testemmel és a hozzám legközelebb állókkal kapcsolatos aggodalmaimtól kezdve a komolyabb félelmeimig.
Már egy éve ismerem A Titkot. Mikor először hallottam róla, abban a pillanatban éreztem, hogy Tovább »

Születésnapomra

virág szülinapEgyéves lettem. Pontosan egy éve és 11 órája regisztráltam itt ezen az oldalon. Egy év... 12 hónap... 365 nap! Hosszú idő, vagy mégsem? Én mindenesetre így visszatekintve úgy érzem, hogy nagyon gyorsan elröpült ez a néhány hónap. Amikor először idekeveredtem az oldalra, fogalmam sem volt, hogy ez ekkora jelentőséggel lesz az életemre. Bár már akkor évek óta elindult bennem a változás, de mióta közétek tartozom, azóta érzem úgy, hogy élek! Egy év alatt nagyon sok minden történt, felsorolni Tovább »

1 év, 1 hónap

aranyhalEnnyi ideje léptem közétek... Hol hideg - hol meleg, hol tűz - hol víz, hol egyetértő - hol ellenkező, hol tanácstalan - hol éleslátó, hol reménykedő - hol magabiztos, hol nyíladozó - hol zárt kagyló, hol hitblokkolt - hol befogadó, hol felfedező - hol otthonosan mozgó... megannyi formám a metamorfózisom során.

Nagyon élveztem idáig is a játékot, melyet együtt tanultunk és játszottunk. Sosem fogom elfelejteni azt, ahogyan peregtek a forró könnycseppek a szememből, miközben a Titkot néztem. Ahogyan egyre könnyebbnek és szabadabbnak éreztem magam.
Talán a film felétől zokogtam végig, és hajtogattam Tovább »

Hálás vagyok

Olyan boldog vagyok, a fiú akit szeretek, azt mondta hogy nem tud tőlem elszakadni :)
Még nem tudom hogy szerelmet érez e irántam, de szerintem ez jó jel már, nekem legalábbis nagyon jól esett az ő szájából hallani ezt, és hogy rég látott nagyon. (1-2 hónapja) Tovább »

Hogyan érezheted magad jól a fogorvosnál?

fogorvosnálTegnap kihúzták a bölcsességfogamat. Nem untatnék senkit a részletekkel, csak annyit, hogy bár nem fájt maga a foghúzás, hiszen kaptam érzéstelenítőt, de az a 25 perc, amíg viaskodott a doki a fogammal, az nem volt kellemes, úgy éreztem magam néha mint egy rajzfilm figura, akinek bármeddig nyújthatja a rajzoló (fogorvos) az arcát, nem szakad el...

Mikor beültem a székbe - és már az előző nap is - arra "programoztam" magam, hogy minden rendben lesz, komplikáció nélkül kiveszi a fogamat az orvos, és a gyógyulás is zökkenőmentesen zajlik majd. Hozzáteszem, hogy novemberben már kiszedte ez az orvos egy másik bölcsességfogam, szükséges volt, és tudtam, hogy vár még rám egy ilyen menet... Tovább »

Hála mindenért!

Hála mindenért! Hálás vagyok és köszönöm, hogy ragyogóan süt a nap, hogy érzem melegét, beragyogja goldolataimat, sugárzóbbá teszi vágyaimat! Hálás vagyok és köszönöm a hibátlanul működő, egészséges, szép testem! Köszönöm a látás, hallás, mozgás, tapintás, érzés, tudás képességét! Tovább »

Régi magyar áldás -szeretettel Mindenkinek!

Régi magyar ÁLDÁS

Áldott legyen a szív, mely hordozott,
És áldott legyen a kéz, mely felnevelt
Legyen áldott eddigi utad,
És áldott legyen egész életed.

Legyen áldott Benned a Fény,
Hogy másoknak is fénye lehess.
Legyen áldott a Nap sugara,
És melegítse fel szívedet,

Hogy lehess meleget adó forrás
A szeretetedre szomjasoknak, Tovább »

hála

Hálás vagyok mert jól telt a hétvége.Naponta gyüjtöm,azokat a dolgokat amit megoszthatok veletek.Néhány nap alatt elolvastam a Titkot,és rájöttem hogy jól sejtettem a valóságot.Szivesen beszélek a tapasztalataimról,például bevonzottam egy új munkahelyet.Eldöntöttem hogy boldog vagyok,örülök annak amim van.Nagyon hálás vagyok,mert az előző munkahelyemen keresnek a vá Tovább »

vége a vizsgaidőszaknak

Vége a vizsgaidőszakomnak, és nagyon jól sikerült. Most aztán az igazi a hála...Nagyon nagyban befolyásolta pozitív irányba a titok és az ezzel kapcsolatos életszemlélet... Tovább »

Címkék: