problémák

Ki akar változást az életében??? Lehet jelentkezni…

Most a fényben tartásnak egy különleges változata következik:
Készíts egy fénygömböt a kezeid között tartva (elég a szívből elképzelni). Kérd az angyali energiákat, hogy töltsék fel pontosan azzal a fénnyel, energiával, amire szükségünk lesz a meditáció alatt.
Ha akarsz, gyújthatsz egy gyertyát, és szívd magadba a fényét, míg teljesen tisztának és felfrissültnek nem érzed magad. Tovább »

Ho'oponopono - ilyen szemmel

Amikor a Ho'oponopono-t nemrég újraolvastam, és meg is értettem, nemcsak hittem benne, aztán elkezdtem használni, fura dolgot vettem észre. Olyan, mintha visszafelé végiggörgetné (görgettetné velem) az életem, és annak minden elakadását... Tovább »

Elengedés..????

Amióta csak elkezdtem foglalkozni a Titokkal és a spiritualitással folyamatosan azt olvasom könyvről könyvre, hogy engedd el a múltat, a jövőt, a félelmet, a … stb. Aha, de azt hogyan kell csinálni? Azt egyik könyv sem írja, mármint azok, amiket eddig olvastam.
Eddig egy helyen találkoztam az elengedés egy formájával, vagyis nem tudom, hogy ugyan úgy kell-e. Tovább »

Csoda-Tanoda

Győri Judit: Csoda-Tanoda

"A Világon minden gyermeknek szüksége van arra, hogy megkapja ezt a lehetőséget!"

Ezt a könyvet nagyon sok szeretettel és a legmélyebb jó szándékommal ajánlom minden szülőnek, gyereket nevelőnek, pedagógusnak, de főleg és elsősorban minden olyan gyermeknek, aki már tud olvasni. Tovább »

Problémamegoldás a Vonzás tükrében

Probléma megoldás a Vonzás tükrébenFantasztikus, ahogy a Vonzás működik az apró, jelentéktelennek tűnő mindennapi kis problémák tekintetében is. Már csak azért is lenyűgöző ez, mert rendszerint ezek az apró, jelentéktelennek tűnő problémák azok, melyeket aztán hatalmasakká dagasztunk, és melyek miatt képesek vagyunk folyamatos stresszben tartani magunkat.

Nekem az elmúlt napokna leginkább a munkám során - munkahelyi és privát egyaránt - voltak ehhez kapcsolódó élményeim. Több ízben is azon kaptam magam, hogy Tovább »

Lolli meséi - A nagy hökk

a nagy hökkEgyszer volt, holnem volt, volt egy csomó probléma. Ezek elkeztek felnagyítódni a tudatomban, sok embert megkérdeztem mi lenne a legjobb a problémák megoldásához.
Persze ahány ember volt, az mind mást mondott. Takarítsd ki a gondolataidat, gondolkodj pozitívan, ne aggódj... megannyi bla bla bla. Igen blabla, egészen addig blabla, ameddig az ember rá nem érez arra, hogy mi a legjobb neki. Akkor már nem kell különösebben meghallgatni több százat, elég egy nehány is. Gyakori szokás összezavarodni a problémák láttán. Tovább »