tisztánlátás

Tisztánlátás

Tanultam, megpróbáltam lustaságomat leküzdeni, még többet és még tisztábban akartam a tudást. Egyszer csak történt valami. Elkezdtem homályosan képeket, filmkockákat látni, - itt meg kell jegyezni azt, hogy a tisztánlátás nem csak képi érzékelést jelent, hanem hallást, tapintást, szaglást is egyben. Gyakorlatilag a zsigereidben éled meg az információt.

Elindult, láttam a betegségeket. Ez olyan, mint mikor látsz egy asztráltestet és azon belül az eltéréseket. Ez a rezgések csodája. Tovább »

Skizofénia vagy tisztánhallás?

Kétségbeesett telefont kaptam egyik olvasómtól. Soron kívüli találkozót kért tőlem. Mikor bementem hozzá a kórházba, összeesett, depressziós emberre számítottam. Csalódnom kellett. Tovább »

A 2011 év magasabb szintű tisztánlátást, megértést, átalakulást és növekedést hoz számunkra

Az Erő bejegyzés következő része este!

EZZEL AKARTAM KEZDENI A 2011-ES ÉV BEJEGYZÉSÉT, SAJNÁLOM LEMERADT, NAGYON FONTOS KÉRLEK TITEKET, NAGY SZERETETTEL OLVASSÁTOK!!!

Újra egy következő év hajnalán vagyunk, ami egy újabb lehetőség számunkra, a leckék beintegrálásának finomabbá hangolására, melyeket több évtizeden, sőt több létidőn át tanultunk. Amit 2011 hoz, az a magasabb szintű tisztánlátás, megértés, átalakulás és növekedés mindaddig, míg a függetlenség, a megfigyelés, a feltétel nélküli szeretet és az elfogadás pontjáról közelítjük meg a történéseket. Tovább »

Önellenőrzés: Milyen hajós vagy?

“Tudnod kell,
melyik kikötő felé tartasz, Tovább »

Egoista egoizmus

ego go go, egóÁllandó felhangja jó pár spirituális illetve ezoterikus megnyilvánulásnak, az egoista megbélyegzés…
Valamint ezen oldalon is egyre gyakrabban olvashatunk efféle megnyilvánulásokat… tapasztalatom szerint, nem túl széles látókörű megközelítésben…Mondhatnám pontatlanul és jobbára sértegető modorban…

Hol másokat jelölünk ezzel a fogalommal, hol önmagunk tévedéseit magyarázzuk a nagy és gonosz Tovább »