A szív a kulcs a teremtéshez

Teremtő önismeret Rá kell jönnünk, hogy a hitünk által minden megvalósítható. Nem túlzás. MINDEN.

SZERETET. Az érzés, amitől függ egész életünk és amiért létezünk. Minden, ami történik velünk, a szeretetenergiák minőségének függvénye. Életünk célja, hogy az önismeret eszközeivel eljussunk legbelsőbb valónkba, ahol a szeretet szó igazi tartalma él. Ha átgondoljuk a környezetünkben lévő problémák, élethelyzetek okait, mindannyian képessé válunk arra, hogy megbocsássuk kishitűségünket, ítéleteinket, haragunkat, bűntudatunkat,majd kioldjuk ezeket. Mód van arra, hogy megnyissuk a szeretet egyetemes érzését. Tovább »

Céljaink felé – a fej vagy a szív útján

Húúúú, ezt most olvastam........Gondoltam, megosztom Veletek!:))))

Sokszor van úgy, hogy kitűzünk célokat, keményen elkezdünk dolgozni értük, és mégsem a várt eredményt kapjuk, vagy netán semmilyen eredményt sem érünk el. Ekkor elbizonytalanodunk, hogy jó célt tűztünk-e ki, jó úton járunk-e, vagy akár úgy gondoljuk, valamiért elkerül bennünket a sors kegye. Tovább »

A szív a kulcs a teremtéshez

szív a kulcsA szív a kulcs a teremtéshez! Eddig abban a hitben éltünk, hogy vizualizálnunk kell azt, amit szeretnénk, és akkor bevonzzuk a dolgokat az életünkbe. Tévedtünk. Nem az elméből kell teremteni, szükség van a szívre is.

Már nagyon hosszú idő óta nemzedékről nemzedékre azt tanultuk, hogy az elméből kell léteznünk, teremtenünk. Elfelejtettük, hogy csak a szívből lehet. Tovább »