panaszkodás

Ajándék az ÉLET

Sokszor hallom, hogy ez vagy az nem elég jó, így nem boldog és teljes az élet. Panaszkodásunk fő okai az, hogy nem jó a politikai vezetésünk, nem elég a fizetés, nincs megfelelő társunk, utálatosak a kollégák, nem értenek meg a szüleink, nincsenek igazi barátaink, túl sok háj van a hasunkon és társai… felesleges tovább sorolnom, hiszen mindenki jól tudja, hogy miért szokott panaszkodni. Tovább »

Csak egy feljegyzés

önzőRádöbbentem, hogy néha milyen önző vagyok akkor, amikor panaszkodok erről-arról. Hogy most munkát keresek és időnként kilátástalannak találom eme helyzetet. De ezzel semmi pozitívat nem teszek, sőt, mások rezgését is lehúzom a magam szintjére és mi ez, ha nem önzőség?

Bár néha nehéz pozitívan látni a világot, amikor Tovább »

Panaszkodás

panaszkodikMostanság azt figyeltem meg magamon, hogy akarva-akaratlanul is sokat panaszkodom. Pedig tudom, hogy ez nagyon rossz.

Azon kezdtem el gondolkozni, hogy ilyenkor amikor panaszkodom, mennyi rosszat vonzok magamhoz. Ezért elhatároztam, hogy megkérlek titeket, hogy segítsetek nekem, hogyan tudnám ezt a problémámat kiküszöbölni. Akinek van erre bevált gyakorlata, azt Tovább »