idezet

Film idézet

Tudod, az, mikor kitartasz valaki mellett tűzön-vízen át, és megadnál neki mindent, mindegy, hogy az milyen áldozatokkal jár, az a szerelem! És ha szeretsz valakit, akkor nem állsz le soha. Akkor se, ha hülyének néznek, vagy neveznek, akkor se, akkor pláne nem! Tovább »

Címkék:

Kedvencem lett

Ezt most találtam és úgy éreztem meg kell osztanom veletek!!

"Az igazi táncban az a legszebb, ha messzire röpül tőled a társad, de te egyedül, magányosan pörögve is tudod, hogy visszatér hozzád. Ha nem tér vissza, nem volt igazi tánc. Tovább »

!

"Csak bízzál magadban, akkor tudni fogod, hogy hogyan kell élni." (Goethe)

Címkék:

Ragyogj!

"Ragyogj, mert szeretetre születtél, mert az élet hordozója lettél, Ragyogj, mert érzelmek élnek benned, értelmet adva az életednek. […] Ragyogj, mert szép vagy és ragyognod kell! Mert lelkedben rejtett csillag tüzel, Ragyogj, mert Isten üzenete vagy! Szebb lesz tőled a világ, s boldogabb!"

Papikámnak szeretettel! és puszival :)

Címkék:

Ami most bennem rejlik

Drága Csalódás!
Vendégszeretetem sosem volt irántad, de te mégis sokszor megleptél már.
Próbáltalak noszogatni, jelezni, hogy ideje menned,
De a kijárat előtt mindig megfordultál.
Most, hogy újra érzem távozni készülsz,
Arra kérlek engem örökre békén hagyjál.
Szenvedtem már te miattad eleget,
Jöjjön végre a boldogság helyetted!

Már nem tudok bízni senkiben, Tovább »

Címkék:

Élj úgy..

ÉLJ úgy...

Élj úgy, hogy kezdd önmagaddal! Élj egyensúlyban, élj egyként! Szeretve, szeretettel!

Ehhez kapcsolódóan kiemelném a következő sort: "Amit akartok azért, hogy az emberek ti veletek cselekedjenek, mindazt ti is úgy cselekedjétek azokkal; mert ez a törvény és a próféták."

"Máté Evangyélioma 7. rész

1. Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek. Tovább »

Címkék:

Emlékezek

Emlékezek, emlékezet

"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
"Az emberek elfelejtették ezt az igazságot.” **

( Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg)

Szeretettel: :)

Címkék:

Kötelék

"Van olyan kötelék, ami több embert, országokat, akár földrészeket fűz egybe. És van olyan, ami csak két embert. Oly sok minden lehet kötelék. Nyelv, szokás, történet, egy tárgy, egy helyszín... vagy csupán egyetlen szó. Igen, egyetlen pici szó. Egy szó, amelynek jelentését mindenki ismeri, de igazi jelentését csak két ember. Az a kettő, amelyik tudja, hogy számára mit jelent. Tovább »

Címkék:

Edward Lorenz Chaos

Az elméletet Edward Lorenz találta ki a 60-as években. A tanulmány azzal a jelenséggel foglalkozik, hogy a véletlenül megjelenőben valójában van valami állandóság, ami matematikailag levezethető. Nos, az események kezdeti állapotukban talán össze nem függőnek és véletlennek tűnnek, de végül mégis rendszer vélhető fel bennük és a végén minden rész egységesen összeillik.

Címkék:

Boldog Új Évet: 30 tipp az új évre!

Ahogy Maria Robinson egyszer mondta: "Senki sem mehet vissza és nem kezdheti elölről az egészet, de elkezdheti a mai napot és más véget hozhat ki belőle."
Semmi sem lehetne közelebb az igazsághoz. De mielőtt megkezdenénk az átalakulás folyamatát, le kell szoknod azokról a dolgokról, amelyek visszatartanak.

Íme néhány ötlet:

1. Ne tölts időt a nem megfelelő emberekkel! Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan emberekkel töltsük, akik kiszívják belőlünk a boldogságot. Tovább »

Poszt helyett

...csak egy újabb idézet:

"Az emberek sokkal kevesebbet panaszkodnának a bajaik miatt, ha a náluk rosszabb sorban levőkhöz mérnék magukat. Ehelyett azonban mindig a náluk jobb sorban levőkkel vetik egybe helyzetüket, hogy morgásaikat és panaszaikat igazolják." - Daniel Defoe

Címkék:

Na és?

"Néha az emberek éveken keresztül ugyanattól a problémától nyomorultak, holott azt is mondhatnák: Na és?
Ez az egyik kedvenc mondásom: Na és?
Nem tudom, hogy éltem túl az éveket, mielőtt megtanultam, hogy használjam ezt a trükköt.
Sokáig tartott, míg megtanultam, de ha egyszer sikerül, sosem felejted el."

(Andy Warhol)

Címkék:

Kedd :))

“Aki azt mondja, képtelenség, legalább ne zavarja azt, aki képes rá.” Tovább »

Címkék:

Mára ennyi :)

"Nem azok vagyunk, akiknek az emberek látni szeretnének. Azok vagyunk, akik lenni akarunk. Mindig könnyű másokat hibáztatni. Egész életedben hibáztathatod a világot, de a sikereid és a kudarcaid a te felelősséged."
/Paulo Coelho/

Címkék:

...Aszalt meggy étcsoki bevonattal...

"A fény harcosának is vannak emlékei, de meg tudja különböztetni a hasznosat a haszontalantól: kidobja lelki szemetét. Megváltozott, és azt akarja, hogy az érzelmei is kövessék a változásban." /P.C./

Címkék: