SEGÍTSÉG

Hogyan kérj segítséget a TITOK szerint?

Azt javasoljuk, ha valamilyen témában segítséget szeretnél kérni, ne azt írd le, hogy mitől kerültél abban a helyzetbe amiben vagy, mert ekkor az írással élesen arra koncentrálsz, ami körbevesz és zavar, ezzel pedig továbbra is fenntartod azt. Ráadásul aki elolvassa, ugyanabba a rezgésbe kerül mint te. Tovább »

Segítség kérés

Üdvözlet!
Nem tudom mit tegyek, honnan kaphatnek segítséget. 2gyermekemet nevelem, a fizetésem végrehajtás alatt van, úgyhogy nem sok marad. Ezt a vegrehajtast szeretném levetetni róla, ehhez kéne penz segítség, hogy egyről a kettőre tudjunk jutni. Természetesen visszafizetessel.

Címkék:

Segítségre van szükségem! - párkapcsolat, ex

Nagyon nehéz belekezdeni ebbe a bejegyzésbe, de megpróbálom.
Kezdem az elején, röviden és tömören.

2015. őszén megismerkedtem életem szerelmével, olyan volt, mint soha senkivel. Elsöprő szerelem volt. Annak ellenére, hogy sokat veszekedtünk, mindig megnyugvás volt már az, ha csak egymás közelében lehettünk. Bármit megtettem volna érte, bármit megtett volna értem. Tovább »

SOS PARENTERÁLIS TÁPLÁLÁS SZÜKSÉGES, TUD VALAKI SEGÍTENI?

Édesanyámat 2016 decemberében megműtötték bélelzáródással, és egy újabb műtét során a vékonybelének nagy részét is ki kellett operálni.
A belgyógyászaton azt mondták, hogy be kell ültetni egy Port A Cath-ot amin keresztül Parenterálisan kell majd táplálni. Tovább »

Angyalmágia a bőségért a pegazusok erejével

Angyalmágia a bőségért a pegazusok erejével, hogy minél gazdagabb legyen az aratás
Az IstenNő bőségszarujából mindenkinek jut elég. Olyan Ő, mint egy szerető szülő, aki a legjobbat akarja Neked - és mindenkinek. Higgy ebben, lásd, éld át! Tovább »

Heti Pegazus Tarot: "Indulásra készen"

Az eheti Pegazus Tarot üzenete: "Indulásra készen"
aureion heti pegazus tarot üzenet Tovább »

Betegség

Hiszek a pozitív gondolatok erejében...hiszek az agykontroll erejében..és az egységben. Kérlek ha csak egy gondolat erejéig vagy egy jó tanács ,pozitív példa, erő gyűjtése stb . tudsz,akkor Te is segíts... Anyukám most harcol a rákkal..én tudom,hogy egészséges..,de kell a pozitív erő még...még..még. Küldjétek Neki..,mert hiszem,hogy ismeretlenül is segíthetünk másokon!! Tovább »

Segítsünk egymásnak!

Mai teremtésem sikertelensége adta az ötletet!
Biztos nem vagyok vele egyedül akinek azért semmisül meg a teremtése, mert nem hisz eléggé a vágyott dolog elérésében, vagy nem akarja eléggé, vagy akár a negatív gondolatok legyűrik a pozitívakat!

Szóval ötleteljünk együtt, kinek milyen bevált módszere van az imént felsoroltak ellen!

Puszi, szép estét Mindenkinek!

Ne feledjétek!

Mindig a legváratlanabb helyről jön a segítség! :)
És mindig a maga idejében!

Nekünk nincs más dolgunk, csak töretlenül hinni és bízni a csodákban!

Jó éjszakát mindenkinek!

Magának semmi de nekem a gyógyulás

Bregovic Vivien vagyok 15 éves. Júniusban kiderült, hogy leukémiás vagyok. Sajnos a családom nincs jó anyagi helyzetben. Kérem ha alkalma van rá akár anyagilag vagy a télre való tekintettel tűzelő vagy élelmiszer csomag, Segítsen kérem, magának nem jelent semmit de engem meg menthet egy újabb betegségtől.
Itt az email címen b.viv20@citromail.hu Tovább »

Hely

Bácsalmás
Vörösmarty sor 18
Hungary
46° 8' 16.8432" N, 19° 20' 4.4592" E

Empata...

Az előző postomban kissé ki voltam borulva... ( )

Az elmúlt 8 hónap alatt sokat tanultam, fejlődtem.

Megvan a rosszullétek oka. Figyelem magam, nem vagyok őrült. ;)

Ha bárki hasonló problémákkal küzd, elkezdtem összeszedni az elérhető "tananyagokat" itt:

Tovább »

rossz vagyok?

Sziasztok..Kata vagyok....lassan50 éves.egész életemben igaz barátok vettek körül. Kb6 éve teljesen meg változott az életem...a családommal új országban kezdtünk élni,ami nagyon jól indult, főleg ha a gyermekeiket nézzük. De nekünk is sok reményünk teljesült be,vagyis álmunk vált valóra. Pl.a kislányom 1es fel éves volt mikor kijottunk itt jár iskolába szeret itt élni,nagyon jol beilleszkedet. Tovább »

Szeretnék újra boldog lenni vele.

Sziasztok

Szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogy újra boldog lehessek vele. Tovább »

Segítségre lenne szükségem ..

Kedves Olvasók!

Segítségre lenne szükségem több éven keresztül pályáztam 5 -gyerekemmel Erzsébet programos üdülésre eddig sosem nyerünk most igen de sajnos nem tudom befizetni a 17500ft os ön részt és március 19 a határidő ha tudna valaki segíteni megköszönném.

Tisztelt Pályázó! Tovább »

Segítségkérés

Üdv Mindenkinek!

A következő dolog miatt írok ide:

Van egy fiam,Pali(4),aki sajnos nagyon beteg,dawn-szindrómàs!Egyedül nevelő apuka(26) vagyok!Munkahelyem màr elvesztettem!Az anyja elhagyott!A segélyem,s az ő pici pénze épp a gyógyszereket kifutja!S màr nem tudom mitevő legyek!?Szàmlàkkal màr elvagyunk maradva! Tovább »