sikertörténet

Az Égben köttetett

Itt olvasható ennek a történetnek az előzménye, amely részben kapcsolódik a mostanihoz:

...avagy az én sikertörténetem - ez is lehetne az alcíme a most következő írásomnak, ami valljuk be éppen időszerű volt már, így két hónap elteltével.
Folytatom onnan, ahol az előző történet abbamaradt. Január elején vártam kb. két hetet, míg semmit nem csináltam, azaz nem kerestem őt semmilyen módon. Többször előfordult, hogy beléptem msn-re, láttam, hogy ott van, de nem írtam rá. Aztán eltelt két hét, és a második hét vége felé rám köszönt. Tovább »

A Teremtésit(t)!

Glenn CunninghamRégen történt. Nem is emlékszem pontosan hány éve - hat, hét, nyolc...
Az biztos, hogy Karácsony volt, kevéssel az ünnep előtt jártunk.
Az üzletek még nyitva voltak, az a könyvesbolt is.
Bementem - rosszkedvű voltam. Nagyon. Nem azt láttam, hogy mi az amit már örömmel megvettem, csak azt, amire nem jutott épp elég pénzem. Tovább »

Sikerül!

sikerülEngem is a titok lendít tovább mindig az életben. Sokszor nehéz magas szinten rezegni, sokszor nem jön a várva várt esemény, mégis, miben bízhat az ember, ha nem abban, hogy minden megváltozhat. A legnagyobb sikerem az volt, amikor felvettek doktori képzésre az egyetemre. Minden éjjel lefekvéskor elmentem gondolatban a professzorokhoz, és megkértem őket, hogy vegyenek fel, mert én annyira szeretném. Sokszor elképzeltem, amint felvételizek, és a tanárok helyeslően bólogatnak. Aztán a felvételi után két héttel kaptam egy emailt a professzortól, azzal Tovább »

Amit mára teremtettünk Adminnal? ... :D

Ma hajnalban megírtam az első blogbejegyzésem. És délután újra megtörtént a CSODA!

Rengeteg bíztató hozzászólás érkezett, de volt köztük egy, ami naggyon, naggyon érdekes lett.
Mindenkinek köszönöm a bíztatást, kedvességet, érződik, hogy őszintén örültök a sikereimnek. Ez tök jó :D Tovább »

Eddigi teremtéseim. Most akkor ez működik? Túl sok a véletlen...

eddigi teremtéseimElhatároztam, hogy blogot fogok írni arról, mit teszek, mit érzek, mit gondolok. És leírom azt is, hogy mi történt velem. Így bárki szabadon eldöntheti, igaz(-nak érzi)-e ennek a bizonyos Vonzás Törvényének a létjogosultságát.

Hadd üdvözöljek mindenkit, aki rákattintott a postomra. :)
Hiszem, hogy se én, se Te nem véletlenül találtál ide. Hiszem, hogy nem véletlenül akadtam rá egy könyvre, aztán a "hívő" emberekre, az új munkámra, és végül a filmre, amit az új főnökömtől kaptam. (A Titok:) Tovább »

Nem mindig azt kapod amit te adsz, vagy szeretnél, hanem azt kapod kívül amilyen TE legbelül vagy !

Egy újabb csodálatos sikertörténet. Íme:

Sztruhár Róbertnek hívnak, 29 éves vagyok. A gyerekkori sport teljesítményeimről csak annyit, hogy az általános iskolában 200 méter lefutása után, szó szerint összeestem és begörcsöltem. A testnevelés órák 10 perces futásait én szinte végig sétáltam. A középiskola első évében kezdtem versenyszerűen kerékpározni. Tovább »