Kérdés

"Disznóvágás"

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy szerintetek mi a lényege a disznóvágásnak?
Az emberek milyen vágytól vezérelve gyűlnek össze ilyen eseményen? Mit kapnak egy disznó levágásának, megölésének, kivéreztetésének, szétszedésének végignézésekor? Tovább »

Ram Tzu feltenne neked néhány kérdést:

Ram Tzu feltenne neked néhány kérdést:

Mit gondolsz, ki vagy?
Különbözöl Istentől?
Más vagy, mint Én?

Ha így van,
Miből készültél?
És az honnan ered?

Ne fordulj a tudományhoz segítségért,
A fizikusok mind misztikusokká lettek.
Nem mész többre velük, mint Ram Tzuval.

Ha tényleg van eszed,
Hátat fordítasz és tovasétálsz,
De gyorsan! Tovább »

Címkék:

Hiszem, ha tapasztalom!

Hiszek a vonzásban. Mindig mindenhol hiszem, hogy az életemet csakis én irányítom. Hálás vagyok a javaimért és azért, hogy minden téren egyre jobb és jobb lesz minden. Mert jobb… minden teljesebb, mióta a vonzás törvényét tudatosan használom. Nem azt mondom, hogy őrült tempóban záporozik felém minden jó (természetesen ez csakis tőlem függ), de a legtöbb esetben mindig csak jót kapok, akármerre is vigyen az élet. Tovább »

Kérdések és válaszok

Mi az,ami a Titok-ból is kimaradt,mi az ébredés,mi a tudatosság,mi ez a mostani változás?

Címkék:

Neked mi a titkod?

Neked mi a titkod?

Minden ember vágya az, hogy boldog legyen! Neked ezt hogyan sikerült elérned, hogyan sikerült megtartanod? Oszd meg a titkod velünk. Sokat segítenél minden olvasónak, ha ezt leírnád. Köszi :D

Címkék:

Saját válaszaid

Nagyon sokáig kevertem a szezont a fazonnal. Azt hittem, azt gondoltam, hogy tudom a problémáim okát, tudom, hogy mi a gond a világban. Pedig ez nem így volt. Mert ha így lett volna, akkor soha többé nem zavart volna semmi.

Te is tapasztaltad már biztosan, hogy abban a pillanatban, ha megtalálod a gondjaid forrását, a problémád okát, nos akkor már felbukkan a megoldás is. Hiszen a kettő szorosan összefügg. Nem kell ezt minden esetben túl dimenzionálni, sőt most is azt mondom, hogy az élet, az élet működése, rettentő egyszerű, már már primitív, de ettől zseniális. Tovább »

Újra Budapesti Titok Klub!

Megoldást keresel? Kérdezz, hogy megkaphasd a válaszokat!

Újra indul a Titok Klub, ahol felteheted a kérdésedet, és válaszokat kaphatsz az épp aktuális élethelyzetedre, problémádra. Nem sikerül a teremtés? Nem úgy működnek a dolgaid ahogy szeretnéd?

Gyere el a Titok Klubba, a megújult Életközpontba:

Csütörtök 18:30 kezdettel Budapesten az Agyal utcában! Cím és térkép a fenti linken! Jelentkezés: Tovább »

Mélyen ellazulok, de mégse - mi lehet a probléma?

Sziasztok!

Rajta vagyok az ügyön de kérném a segítségeteket... Nem tudom hányan szoktatok meditálni, relaxálni. Én szoktam és például most is valami hihetetlen mélyen ellazultam, a kezeim még 10 perc után is tisztára elernyedtek.. Szóval azzal nincsen baj nagyon ellazultam.
De mégis a tudatalattimat nehéz szóra bírni. Tovább »

Három kérdés

OLVASSÁTOK SOK SZERETETTEL, TUDOM KICSIT HOSSZÚ... DE TANÍTÁSKÉNT FOGJÁTOK FEL.

Három kérdés

Hagy kínáljunk tehát egy másik perspektívát! Hagy tegyünk fel három kérdést! Hagy ajánljunk néhány lehetőséget, hogy más szemszögből tekinthessetek önmagatokra, a tiszta energia szemszögéből, mert valójában ezek vagytok. Tovább »

Hinni akarok! - kérdés

Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulok hozzátok. Persze akár úgyis mondhatnám, feldobok egy témát, vitassuk meg. Őszintén érdekel a véleményetek. De engedelmetekkel, előtte röviden leírom, miként jutottam el a kérdésig. Tovább »

kérdés

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, bár fogalmam sincs, hogy hogyan működik ez itt, illetve a Titok-ról sincs szinte semmi tapasztalatom.
A keresőbe azt írtam be, hogy"depresszió", és így kerültem ide. Lehet, hogy nem véletlen... Tovább »

Címkék:

Kérdések

Először is: vasárnap egy remek nap volt, amit Én Teremtettem Magamnak! Most oda vagyok meg vissza:)

Szóval lenne néhány kérédésem:
szuggerálom magam,emellett önszuggerálást csinálok. Felvettem pár mondatot (Miki, Te egy szerethető, értées,okos fiú vagy ....STB)
Kérdése: Kell-e tudatosan figyelni a szuggesztióra? (sztem nem, mivel a tudatalattinak szól, de zet én gondolom) Tovább »

Címkék:

KÉRDEZÉS blogja

kérdésVan sok, sok kérdés amire nem tudhatjuk egyénileg a választ. Úgy gondolom, legyen egy hely, ahol kérdezhetünk, és a válaszokat is megadjuk egymásnak. Ki-ki saját tudatosságával.

Az én mai kérdésem: mi a különbség a DÖNTÉS és a VÁLASZTÁS között?

Válaszom: azt gondolom, hogy a döntés az, amikor Tovább »

Ha kérdezhetnétek Istentől,mit kérdeznél?

Ha kérdezhetnétek Istentől valamit;bármit,tabuk nélkül,miket kérdeznétek?
Én ezket kérdezném:
- Miért kellett megszületnem? Mi volt ezzel a célja?
- Miért pont ebbe a testbe kellett leküldeni a pokolba?
- Van értelme az életnek?
- Máshol is eljátszotta ezt a nevetséges játékot? (teremtsünk embert)

Címkék:

Mi lenne most a legjobb nekem?

legjobbHa tanácstalan vagy, tedd fel ezt a kérdést és várd a választ. Lehet, hogy nem jön azonnal, de mikor megérkezik érezni fogod - hogy ez az. Minél többször teszel fel kérdést, annál könnyebben fogod észrevenni a választ.

Nyisd ki a szíved és bízz abban, amit súg neked. A szív az ösztönös megérzéseid központja - éld át az érzéseidet, támaszkodj rájuk, ezeket követve cselekedj. Tovább »