konfliktus

Vedd fel a kesztyűt, nézz szembe a konfliktushelyzetekkel!

kesztyűAmint elkezded megváltoztatni az életedet, különféle kellemetlenségekkel is találkozni fogsz. A változás kellemetlenségekkel jár együtt, ezt jó, ha már most elfogadod ezt a tényt. Le kell mondanod olyan dolgokról is amelyek eddig kellemesek voltak számodra, és ez fájdalommal is jár, de emlékezz, ezeket meg kell tenned. A sikert nem adják ingyen, és csak akkor érhetsz el bármilyen sikert is, ha hajlandó vagy felvállalni a vele járó kellemetlenségeket is. De ilyen kellemetlenségeket tapasztalhatsz másokkal kapcsolatban is. Tovább »

Spirituális harcosok kiképzőtábora

békés harcos, a virág?Nos, mint minden bizonnyal mindenki számára érzékelhető, egy ideje elég erősen felkorbácsolódott a hangulat a portálon. Szerintem ez igen jó, mert végre azt látom, hogy kezdenek őszinték lenni azok, akik eddig valamilyen oknál fogva nem voltak. Tisztelet pedig kijár azoknak, akik már eddig is tiszta szívből, őszintén írtak. Elelmélkedtem azon, miért is rémlik fel bennem újra és újra az a gondolat, hogy kezd számomra mindez egy "spirituális kiképzőtáborra" hasonlítani. Valahogy itt nagyban zajlik az, amit olvashattunk a Békés harcos útja című, sokak által közkedvelt könyvecskében. Természetesen a nagyvilágban is a változások korát éljük, de itt sokkal dinamikusabban, erősebben nyilvánulnak meg az erők, mivel az internet lehetőséget ad arra, hogy anonim maradjon mindenki, aki akar. Tovább »

Utálattól a megbocsájtásig, megbocsájtástól a békéig avagy Kassai Csilla és Deni Maizah Silent békepipázása

Csilla és én kísérletet teszünk arra, hogy megbékéljünk egymással.
Ő a barátjának tekintett de megbántottam.
Én direkt meg akartam bántani, hogy lássam a másik arcát is.

Csilla. Megmondom őszintén, hogy sosem tartottalak a barátomnak, nekem ahhoz jó pár dolog kell, nem egy-két mosolygós perc.

Neked mi kell a barátsághoz, hogy kialakuljon?