magamról

Életem napos oldalára értem

napos oldalTúl sok terhet tett a vállamra az idei nyár. Mivel a promlémákat már tudom kezelni, megbírkoztam mindegyikkel. És közbe figyetem magam! Hogy mennyi, de mennyi változáson mentem keresztül, mióta elindultam az "úton". Köztetek lettem aki ma vagyok. És ehhez sokat kellett tanuljak... türelemmel.
A bánatot és a fájdalmat is, gondolatban pozitív irányba terelgettem. Voltak családi tragédiák és én voltam, aki erős voltam, hisz tudtam, éreztem ennek így kell történnie, és mindig környezetem (családom) erőt merített az én hitemből.
Aztán történt, amit Tovább »

Megállt az idő

szép az életElgondolkoztat mostanában, hogy számomra most milyen szép az élet. Hogy eddig ezt miért nem vettem észre? A sok apró örömöt, kis csodákat, pedig olyan sok minden történt velem életem során.
Visszagondolva régi önmagamra, persze voltam boldog, és ha voltak nehéz helyzetek, megoldottam. Mostmár tudatosan alakítom életetemet. Teremtek... és csak a jó dolgokat vonzom! Boldog vagyok! Sokszor szinte sugárzom.
És mintha visszafelé haladnék, mert amiket eddig elmulasztottam, mind-mind bepótolom.
Minden életkornak megvan a maga szépsége. Fiatalon egy ideig a szórakozás... utána a saját család, persze gyermekekkel, mert nélkülük elképzelhetlen a boldogság. Tovább »

Magamról

Sziasztok!
Most szántam rá magam, hogy írjak nektek pár szót. Nagyon jól éreztem magamat köztetek, hihetetlen, de kézzel fogható volt a szeretet. Olyan hatalmas pozitív energiák mozdultak meg, melyekkel hegyeket lehetett volna elmozdítani. Nagyon jó, hogy köztetek voltam. Tovább »

Címkék: