undefined

Az Aranykor küszöbén 2012

2012-vel kapcsolatban nagyon sok pletyka, szóbeszéd, találgatás terjed. Sokat írnak, beszélnek 2012-ről, annyit mindenki tud, hogy valahogyan ez a dátum fontos, valami történni fog 2012-ben.

Várni kell a jövő évet? Netán félni kell a jövő évtől? Örülni kell neki és készülni kell az angyalszárnyainkra, meg a dimenzió váltás utáni lebegésre? Vagy pedig éppen ellenkezőleg, vásároljunk hideg élelmiszert, túlélő felszerelést és vonuljunk be valami atom biztos bunkerbe? Tovább »

Címkék:

aj jaj jaj:)

Ha van egy jó nőm,carok az élet értelmén gondolkozni:)

Bár tudom nem vagyok egyedül,mivel folyton az élet nagy kérdésein járatom az agyam,azért ettől nem mindig jobb:) Tovább »

Címkék:

Szív

Minden féltett dolognál jobban őrizd meg szívedet, mert abból indul ki minden élet... Tovább »

Címkék:

Csodás hétvége kezdete...

Hupsz...későn feküdten korán keltem...szép a reggel....dolgozgattam, csacsogtam...pompás....nemsokára megyek rendbe szedni testemet..egy kis kimerítő futás soha nem árt...:-) Csodás kitekinteni az ablakon a zöldellő fákat csodálni...érzem ma pompás napom lesz....:-) Futás után leülök a Duna parton és csodálom a természet szépségét....megnyugtat és feltölt...kell ez a szívemnek, lelkemnek, testemn Tovább »

Címkék:

Pompás Reggel...

Szép az élet ma is....péntek van..mára vége a munkának...épp munkát keresek, mert miért is elégedjek meg a mostanival? OKom nincs rá.....szeptembertől tanulok valami újat is....mostanában sok időt fordítottam életem szerelmeire....nagy hiba... Tovább »

Címkék:

Nyitány

Elkezdek én is irogatni ide...ne kérdezzétek miért, mert nem tudom..vagyis tudom, csak nehéz megfogalmazni...de majd menet közben kiderül úgyis...

kezdem egy kis bemutatkozással....ide egy olyan embernek írt levelet vágnék be, aki nagyon de nagyon közel áll hozzám.... Tovább »

Ablakomban

Ablakomban egy galamb búg,
Elsírva bánatát,
Gyengéden hívja szerelmét,
Akit már nem talált.

Búg a galamb,
Szememből könny csorog,
Az élet mily hasonló,
Az idő csak vánszorog.

Telnek a percek,
Napoknak tűnnek,
Hideg van bennem,
Nincsen már ünnep.

Fáj az én szívem is,
Hisz valakit visszavárt,
S kivel azt hitte örök,
Többé már nincs tovább. Tovább »

Címkék: