ál vágyak

A TITOK cáfolata?

Hétvégén újból elkezdődik a televízióban egy olyan zenei tehetségkutató, mely olybá tűnik, mint a Titok filozófiájának cáfolata.
Aki látta már az elődöntőket, az pontosan tudja: pár hétvégén keresztül rengeteg szánalmasan vonyító, dörmögő, kappanhangú, szörnyen kinéző önjelölt sztárt láthat…hogy ettől sírni vagy röhögni kell az más kérdés…
Mindenesetre a legtöbben röhögnek. Tovább »

Mi lakozik a férfiak fejében?

férfiakAhogy elkezdett foglalkoztatni a férfi lélek működése, egyre gyakrabban jön velem szemben a sok sok gyakori példa is.
Azt már sokszor szétboncoltuk, hogy férfi és nő teljesen másként vágynak dolgokra, de a lényeg mindkettőben ott van. A bizalom. Csakhogy ezt is teljesen másként kezelik önmagukon keresztül.
Azon kívül, hogy tapasztaltam is most egyre többet hallom ismerőseimtől, pontosabban női ismerőseimtől, hogy egy igaz szerelemnek induló Tovább »

A gazdasági válság - és a kiút, ahogy én látom

válságLátva, hallva a híreket, szembesülve a gyárak, üzemek bezárásával, a munkahelyek megszűnésével, a pénzügyi világ aggasztó helyzetével, bizonyára Téged is foglalkoztat az a folyamat, vagy állapot, amit manapság pénzügyi, vagy gazdasági válságként emlegetnek. Megértelek!

Kit ne foglalkoztatna, hiszen mindannyian ebben a közegben élünk, mindannyiunkat érint valamilyen módon, és Tovább »