Álmok

Isten tenyerén?

Megszületünk, cseperedünk. Majd kezd a világ kinyílni számunkra. Jó esetben van szerető családunk, akik óvnak, és a legjobbat akarják nekünk. De vajon Ők tudják mi a legjobb nekünk? Sokáig mi sem tudjuk, legfeljebb azt mi az, amit biztosan nem akarunk. Tovább »

Fránya álmok!

Ismeritek azt az érzést, vagy nem is érzés mégsem tudom más szóval kifejezni, mikor egy rossz álom, vagy reggeli félálomban érkező rossz gondolatok, felbukkanó félelmek, kételyek rányomják bélyegüket hangulatunkra és bizony az ébredés után nagyon nem megy a pozitív gondolkodás! Tovább »

Arthur

Arthur mindig arról álmodott, hogy egyszer híres filmrendező lesz. Ámulattal nézte a világ legelismertebb filmalkotóinak megható, máskor felemelő történeteit. Idejét szívesen múlatta a megérintő, mély tónusú dallamok vulkanikus erejének elragadó áramlatával. Szívébe markolt a legszebb hang, melynek nyomában szenvedély kavargott. Az alkotás szenvedélye. Érezte, valami belülről kitörni készül. Tovább »

Pillangóvarázs

…pörög, forog, vetekszik egymással, elmélázik némely, újra sprintel, lefáraszt, elbágyaszt, felpörget, új erőt ad, megríkat, mosolyra fakaszt, makacskodik, simogat, aggódik, jövőbe kukucskál, múltba réved, rácsodálkozik, zsörtölődik, hálát ad…

Ó…..csupán a gondolataimat próbálom leírni…

Próbálom őket keretek közé szorítani (micsoda balgaság), de olyanok, mint a gazda, a szabadság, a tágas, falak nélküli végtelen után szomjaznak. Tovább »

"Megérdemlem, hiszen jól keresek!"

A magát kényszer pályán érző fiatal kis hölgy történetét írom le.
A helyzete úgy hozta, hogy egy ideje a szülőfalujába él, édesanyjával. Minden végzettsége, és nyelvtudása ellenére nem termett számára a közelben babér, bár próbálkozott. Tovább »

Sült galamb?

Sokan vágyuk arra, hogy valami csoda történjen velünk, valami mágia az, amit keresünk, ami majd megoldja azt, amit annyira utálunk, félünk, akarunk...

Csodát várunk! Valahonnan! Valakiktől! Csodavárásunk emberi, hisz sóvárgó és hiányainkra épül... de milyen kincses vár lesz abból? Tovább »

Álom és valóság

Ma reggel egy furcsa érzéssel ébredtem. Valami nincs rendbe körülöttem.
Majd kinyitottam a szemem és utolért a valóság.
Már tudom, hogy álmodtam, de olyan valóságosnak tűnt, hogy akár igaz is lehetett volna.

Persze van előzménye az álombeli történéseknek.

Egyszer volt, hol nem volt, élt egy lány nagy tervekkel egy kis faluban. Tovább »

Kicsi vagyok, székre állok...

onnan egy nagyot kiáltok. :)

Tudom, tudom, hogy nehéz versenybe szállni igazán nagyokkal és igazán profikkal, olyanokkal, akik blog-oldalát vagy épp FB oldalát naponta ezrek olvassák. Nem is ez a célom. Az az álmom, hogy bekerüljek az 50 legtöbb szavazatot kapott blog közé. Talán nem olyan irreális álom, ha segítesz! :)

Hogy mi is ez?

Az év bloggerinája… Tovább »

Rezgések Világa - az Univerzum törvényei

Ez egy igazán boldog nap!!!Még megírni is felemelő volt,majd megint elolvasni is:)

125. NAP

Álmodom~

Sziasztok! Mostanában akivel éjjel álmodom,másnap találkozom vele.Na ez mi?És ez már nem először fordul velem elő,mostanában folyamatosan ez van........A tudatalattim játszik velem? Hmm....................lehet. Mert általában arról álmodunk ami tudat alatt foglalkoztat minket,meg ami aznap történik velünk. Tovább »

Ébredés - álmok

Milyen érdekes, azt hinném, ébren vagyok.

Aztán rájövök, álmodom. És mindezt az álomban! Ott felébredek, körülnézek, megnyugszom, majd valóban felébredek.

Aztán van úgy, hogy összemosódik az éberlét és az ébrenlét határa, s néha nem is tudom, megtörtént-e, s mikor is. A múltam a jövőmmé válik, a jelenem illúzióvá. Tovább »

Címkék:

Te melyik utat választod? Ezt csak Te döntheted el!

Én magamat mindig is spirituális embernek tartottam, és tettem és teszek is a személyes fejődésemért (ahogyan szerintem ti is!) . Aki egy kicsit is öntudatára ébred, az előbb utóbb eljut oda, hogy nem azért élünk a földön, hogy szűkölködjünk, hanem azért, hogy mindenünk meglegyen, amire csak vágyunk, mert ez nekünk alanyi jogon jár.

De sajnos a világban mégsem ezt láthatjuk. Tovább »

Egy új ismerős

Az orvosi rendelő várójában ült oda mellém és - mint akik ezer éve ismerik egymást - azonnal beszélgetni kezdtünk. De nem a betegségekről, ahogyan azt a helyzet adta volna.
Egy sokoldalú embert ismertem meg Norbi személyében, aki most éppen toronydaru kezelőként dolgozik.
- És nem félsz olyan magasan? Tovább »

Címkék:

A titok ereje

Egy álom hitet ad, a hit lelkesedést, a lelkesedés erőt, az erő kitartást, a kitartás tettekre motivál, mely végül beteljesedéshez vezet. Ha egy láncszem hiányzik, már javítás szükséges... hogy a lánc ősszekapcsolódhassék, s így váljék egy, ragyogó kerek egésszé, s tündökölhessen a maga pompájában.

Az igaz álmok márpedig valóra válnak... ha a hitünk töretlen marad: Tovább »

Mit vártok a 2012-től?

Egészséget?
Sikereket?
Szerelmet?
Pénzt?

Mindehhez teremtéseitektől hangos blogokat, és bőséges áldást kívánok 2012-ben!

A 2012 nagyszerű év, még a 2011-nél is jobb lesz! És remélem mindenki számára így van:-)