válság

A szakadék szélén

A szakadék szélén állok,a peremén.Épp csak a sarkam van a talajon.Karjaimat kitárva nézek a mélységbe,aztán fel az égre,mintha várnék valamire.A Nap ragyog,kék az ég gyönyörű.Aztán újra lenézek a végeláthatatlan mély,rögös,kiálló szirtekkel szegélyezett szakadékba.Nem,nem akarok leugrani,csak nézem,mert az életem ott van lenn a mélyben.Szárnyalhatnék,repülhetnék is fel a ragyogó Nap felé,versenyez Tovább »

Egy lépés elöre,aztán vissza

Sziasztok ismét írok néhány sort.Ide a vonzás törvénye oda a vonzás törvénye,elég válságos idöszakon megyek át. Tovább »

Hogyan lehet sok pénzt keresni válság idején?

A recesszió ideje a legjobb idő a felemelkedésre. Ilyenkor célszerű vállalkozni, vagy a már meglévő vállalkozást gatyába rázni. Lehet, hogy ez most furán hangzik, de olvasd csak tovább.

A média őrület persze ennek épp az ellenkezőjét nyomja. 2008 vége óta mást sem hallunk csak, hogy minden hanyatlik, a cégek pedig sorban bezárnak. Ez a legtöbb embert anyagi szempontból óvatossá teszi. Tovább »

A válság és az életem alakulása.

Most csak magamról írnék,hogy engem miként érint ez a válság.Az utóbbi 4 évben teljesen megszokott dolog volt,hogy van munkám,így arra amire éppen kellett volt pénzem.Legnagyobb megrendelőm egy hazai multinacionál cég volt,akinek sikerült új arculatot vennie és csak pár hónap választja el a csődtöl.Így ennek a vállalkozásnak már nem fogok dolgozni,mert teljesen bizonyta Tovább »

Egyre többen vagyunk

titok, válság, pozitív gondolkodásNem szoktam híreket hallgatni és olvasni, mert az én életembe az legyen amit én akarok megélni. Most "véletlenül" ráakadtam egy jó kezdeményezésre és ötletre, amit szeretnék Veletek is megosztani, hogy velem együtt örüljetek:

EGYRE TÖBBEN VAGYUNK
azon tudatos teremtők, akik meg akarják változtatni Tovább »

Válság - Lehetőség

válság, gazdagságSanya Barátomnak ajánlva… támogatásom jeléül.

„Egy válságban csak korlátlan lehetőségek vannak!”

OSHO A társadalmi szintű depresszióról… (fontosnak tartom megjegyezni, hogy OSHO 1990-ben távozott el ebből a létből, így gondolatai legalább 20 évesek…) Tovább »

A gazdasági válság - és a kiút, ahogy én látom

válságLátva, hallva a híreket, szembesülve a gyárak, üzemek bezárásával, a munkahelyek megszűnésével, a pénzügyi világ aggasztó helyzetével, bizonyára Téged is foglalkoztat az a folyamat, vagy állapot, amit manapság pénzügyi, vagy gazdasági válságként emlegetnek. Megértelek!

Kit ne foglalkoztatna, hiszen mindannyian ebben a közegben élünk, mindannyiunkat érint valamilyen módon, és Tovább »