..teremtés

Biztos arra a jövőre vágysz, amit kimondasz magadnak?

Vajon a szó tényleg elszáll? Vagy olyan erős teremtőképességetek van, hogy képesek vagytok bármilyen jót - és persze rosszat - megteremteni önmagatok számára? Nap mint nap figyellek Titeket és azt látom, sok esetben dobálóztok a szavakkal. Másokra is, persze, de mindinkább magadra. Amivel kódolsz, programozol, jövőt festesz. Biztos arra a jövőre vágysz, amit kimondasz magadnak? Tovább »

Karen Bishop: A spirituális ébredés tünetei (51 pontban)

1. AZ ALVÁSI SZOKÁSOK MEGVÁLTOZÁSA:

nyugtalanság, forró lábak, éjszakánként 2-3 alkalommal felébredés. Ébredéskor fáradtnak érzed magad valamint naponta több alkalommal is. létezik egy bizonyos alvás modell, az úgynevezett alvás-triád, mely sokaknál előfordul éspedig: 2-3 órát alszik, felébred majd ismét alszik pár órát majd ismét felébred és elalszik. Másoknak, megváltozik az alvás igényük. Kevesebb alvás is elegendő számotokra. Az utóbbi időben nagy energia hullámokat éreztem, melyek fejem búbjától indulva átjárták testemet. Ez nagyon jól van, ám hosszú időn át ébren tart engem, miután megszűnik.

Tanács: Szokjatok hozzá! Béküljetek meg azzal ami történik és ne aggódjatok azért, hogy nem alusztok eleget (mely néha álmatlanságot is jelenthet). Képesek vagytok jobban helyt állni az elkövetkező napon, ha csak arra gondoltok amire szükségetek van. Ugyanakkor megkérhetitek a felső hatalmat arra, hogy időnként adjon nektek egy szünetet és engedélyezze, hogy egy egész éjszakát mélyen átaludjatok. Ha azonnal nem tudtok visszaaludni használjátok ezeket a pillanatokat meditálásra, vers olvasásra, napló írásra vagy a hold szemlélésére. Testetek alkalmazkodni fog az új alvási modellhez. Tovább »

Címkék:

A12 ikertulajdonság 4.rész

A nagy mű munkásaként egyetlen emberhez sem kötődhetsz. Ismerd fel minden emberben az isteni, a földi és a pokoli vonásokat. Ne az egyént szeresd, hanem abenne lakozó isteni lényeget, tűrd el a földi, és kerüld el a pokoli megnyilvánulásokat.

Ha feladatod megköveteli, habozás nélkül kell otthagynod akár a legszeretettebb személyt is, mivel mindig szem előtt kell tartanod, hogy ami szeretetre méltó benne, az az Isten, nem az egyéniség. Az egyéniség csupán Isten egyik megnyilatkozási eszköze. Tovább »

Címkék:

A pénz bevonzása

Biztosan hallottál már a vonzás törvényéről, vagy láttad a Titok című filmet. Tele voltál reménységgel, hogy végre itt az eszköz, amivel meg tudod változtatni az életedet. Megkaphatod a házat amire mindig is vágytál, vagy vezetheted azt az autót amit már évek óta kinéztél magadnak. Belelkesedtél, és mindent bevetettél. Elképzelted, amint vonzod a kívánt dolgokat. Tovább »

Szómágia

Hogyan teremtünk a szóval?

Mit is jelent valójában az a szó, hogy mágia?

Jelentése: A természeti jelenségek befolyásolására végzett babonás cselekvések összessége

A szavaknak erejük van mert a szavakban energia van,ha ki mondjuk a szavakat teremtünk vele.... Tovább »

A csendességben él bennünk Isten Az emberek örökké jajveszékelnek és jön a baj. Mintha hívnák a bajt. Sőt bajt a bajra.

Az élet lüktetésében, a pörgésben oly sokan szeretnek részt venni. Elfelejtették Isten csendjét. Pedig tudnotok kell, hogy fontosabb a befelé figyelés. A csendességben él bennünk Isten. A mélységben, a középpontban mindig csend van. A figyelmetek mégis a durva anyagi világ felé fordul. Engeditek, hogy magával ragadjon. Sőt bele folytok és viszitek magatokkal haza, majd otthon is engeditek, hogy a káosz uralkodjon. Tovább »

Címkék:

A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja.

„A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja.

A fény csak abban válik áldássá, aki másnak is ad belőle.

Mert amikor bennünket elküldtek, az útra bocsájtó Hatalom így

szólt: Tovább »

Címkék:

Amikor szeretni kezdtem magam...

Amikor szeretni kezdtem magam, rájöttem, hogy a kín és az érzelmi szenvedés csak arra figyelmeztetnek, hogy saját igazam ellenére élek.
Ma már ezt úgy ismerem: HITELESSÉG.

Amikor szeretni kezdtem magam, rájöttem mennyire meg tud bántani valakit, ha a saját vágyaimat próbálom ráerőltetni erre a személyre, noha tudom, hogy sem az idő nem alkalmas erre, sem a személy nem áll készen rá, még akkor sem, ha ez a személy én magam vagyok.
Ma ezt úgy hívom: TISZTELET. Tovább »

Teréz anya 8 parancsolata

1. Amit évek hosszú során felépítettél, egy másodperc alatt romba dőlhet. Ne törődj vele! Te csak építs.
2. Ha valakinek segítesz, az emberek haragudni fognak rád.
Ne törődj vele! Te csak segíts annak, akinek szüksége van rá!
3. Minden tőled telhetőt tégy meg a világért! Ezért rúgást kapsz cserébe.
Ne törődj vele! Te csak tedd, ami tőled telik! Tovább »

Címkék:

Vadim Zeland: Válaszd ki magad a sorsodat! 1 – 2.A transz – szörf elmélet és a variációmodellek. Első rész

Mint minden ember, bizonyára Ön is boldogságra vágyik és jólétben akar élni, lehetőleg stressz, betegség és sorscsapások nélkül. De sajnos, úgy tűnik, mintha az életnek más tervei lennének velünk, hiszen úgy sodor bennünket, mint a megáradt folyó egy papírhajót. A boldogság keresése közben bizonyára Ön is elindult már több jól ismert ösvényen, de vajon mit tudott elérni a hagyományos világnézet keretei között? Tovább »

A 12-es sorsfordító-ebbe ugorj fejest ,és mikor feljössz a felszínre a medence mélyéről levegőért,már más világ vár rád

1. A világegyetemben egyetlen állandó dolog van: a változás. (Duálisan: változás - egyensúly duál pár). A változás Isten szándékát valósítja meg. Az Isteni szellem a változást törvények közbeiktatásával végzi. Az élet 7 törvénye alkotják azt a szabályzó kört, melyeket az egyensúlytörvény felügyel. Az élet 7 törvénye: A tiszta lehetségesség törvénye; Az Adás törvénye; Az Ok és okozat törvénye; A Legkisebb erőfeszítés törvénye; A Szándék és vágy törvénye; Az Elkülönülés törvénye; Az Élet céljának törvénye. A törvények nem tudása nem mentesít a következmények alól! Tovább »

„Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat!..........

„Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat!
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg a tetteidet!
Ügyelj a tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat!
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet!
Ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!”

(Charles Reade)

Tovább »

Gondoljkodásmódunk ELLENSÉG VAGY BARÁT

“Gondolkodásmódunk befészkeli magát életünkbe. Erősebb befolyást gyakorol ránk, mint legmeghittebb társas kapcsolataink. Legbizalmasabb barátaink nem alakíthatnak annyit életünkön, mint dédelgetett gondolataink.” (J. W. Teal)

Címkék:

THICH NHAT HANH: NÉHA FEL KELL GYÚJTANOD MAGAD, HA AZT AKAROD, HOGY FIGYELJENEK RÁD

Sétáló meditáció
[1] Már megérkeztél. Szóval érezz örömet minden egyes lépésedben és ne aggódj amiatt, amivel esetleg még szembe kell nézz. Nincs semmi előttünk, csak egy utaznivaló út, amin minden pillanatban örömmel megyünk. Amikor zarándokmeditációt (sétameditációt) gyakorlunk, mindig megérkezünk. Az otthonunk a jelen pillanat és semmi több.
[2] Emiatt mindig mosolyogj, amikor gyalogolsz. Akkor is ha kissé erőltetned kell és nevetségesnek érzed. Szokj hozzá a mosolygáshoz és végül boldog leszel. Ne félj kimutatni az elégedettségedet. Tovább »

Címkék:

Boldogan Élni itt és most MEGTEHETED

Thich Nhat Hanh több mint hatvan éve buddhista szerzetes, mellette tanár, író, költő és mindefajta háború elkötelezett ellensége. Emiatt kellett elhagynia szülőföldjét, Vietnamot, ahová majdnem négy évtizeden át nem térhetett vissza. Martin Luther King úgy nevezte: "a béke és az erőszakmentesség apostola". A 85 esztendős Thich Nhat Hanh arra tanít minket, hogy fedezzük fel a jelen pillanat szépségét. Tovább »

Címkék: