társkeresés

ÖN-MARKETING az internetes társkeresésben

ön-marketingÁllsz a tükör előtt. Néha meglátod benne - pontosabban önmagadban - a csodát, máskor meg leginkább értetlenül szemlélődsz. Folyamatosan cikáznak a gondolataid. Időnként TUDOD, hogy különleges vagy és egyedi, máskor meggyőzöd magad, hogy mindenki jobbat érdemel, mint Te. Vannak kételyeid, hiszen értékesnek tartod magad és nem érted, hogy miért pont Te, miért így és miért nem másképp… Aztán a gondolat-lavina elsodor, minden máson gondolkodsz és valahogy újra a sor végére kerülsz.
Hogy állsz ezzel az egészséges-önző-képzővel? Az önzés szó negatívan cseng a füledben? Tovább »

Cím? Ez történt velem. Csak elmesélem.

repülésAz egész tavasszal kezdődött. A kislányom (17 éves) gondolván egyet, regisztrált engem a myVip randi oldalon. Azt mondta, anya nézelődj, nem kell, hogy egyedül legyél. Nos, nézegettem kik kíváncsiak rám, de a dolog nem igen hatott meg.
És akkor 3 nap elteltével, kaptam egy levelet... Attila Írországból! Mosolyogtam. Írország... Mit is akarhat ott a messzi távolból tőlem? Levele nem volt tolakodó. 4 sor csupán, de sokatmondó. A fotó távoli, szinte semmit nem láttam belőle.
Néhány óra eltelt, és valami Tovább »

Társkeresés... csak lazán!

társkeresés csak lazánTárskeresés... csak lazán - mondtam kedves nő ismerősömnek, aki láthatólag ebből a tömör mondatból semmit nem értett, mert órákig panaszkodott nekem telefonon, az épp aktuális esetről.
Persze komoly jelöltről szó nem volt, csupán egy-két randiról.
Ez főhősnőnket rendkívül kikészítette.
Elmaradt telefonok, utolsó pillanatban lemondott randik szépítették pályafutását.
Az áldozatot sorozatos csapások érték, és erősen kudarcra ítélte magát ezen a területen. Tovább »