alkotás

Tiszta víz

TISZTA VÍZ: Az alkotó élet táplálása

"A kreativitás folyton változtatja alakját. Az egyik pillanatban ilyen, a másikban olyan formát ölt. Kápráztató szellemekhez hasonlít, amely mindannyiunknak megjelenik, mégis nehéz jellemezni, mert nem tudunk megegyezni abban, melyikünk mit látott abban a ragyogó villanásban.

Vajon létezését bizonyítják-e a vászonra felvitt festékfoltok vagy a papíron elhelyezett festékcseppek? Tovább »

Címkék:

Alkotás

Ezen a borongós tavaszi napon tovább aludtam a megszokottnál. Félálomban a gyerekkorom jutott eszembe. Láttam magam játszani, nevetni, felfedezni, elmerülni jelentéktelennek tűnő tevékenységekben. Mindig, s mindenhol alkottam. Keveset gondolkoztam az élet értelmén, azon, hogy a körülöttem lévő világ milyen és miért úgy működik, ahogy, nem igyekeztem idomulni a szabályokhoz, az elvárásokhoz és a megszokásokhoz. Mégis minden természetes és egyből kézenfekvő volt számomra. Sokszor anélkül értettem valamit, hogy előtte tanultam volna róla. Így van ez most is! Tovább »

Címkék:

Naív vagyok ? :)

Ha azt mondanám, hogy holnap kiállok az országút szélére stoppolni egy táblával a kezemben, hogy „a Holdra szeretnék eljutni”, akkor nem kérdés, hogy kicsit messzire mentem az álmodozással :)

De nem erről van szó. Tovább »

Nőiségem szatyra:))

Én olyan családból jövök, ahol a nőiesség megélése, nagyon mélyen megsérült a múltban, mindenféle értelemben, és így sokszor olyan dolgokat is nehéz megcsinálnom, amelyek mások számára teljesen természetesek. Viszont igaz, hogy így sok örömöm telik abban, ha valami izgalmasat mégis tehetek:)) Már régóta tudom, érzem, hogy nekem varrnom kellene. Ez nagyon sok akadályba ütközik. Tovább »

Echnic mágikus teremtő vonzása, Fontos emberré teszlek, de előbb vedd fel a telefonod, mert csörög!

Echnic mágikus teremtő vonzása, Fontos emberré teszlek, de előbb vedd fel a telefonod, mert csörög!

Arra kérlek, mielőtt elkezded olvasni, készisd elő telefonod ide magad elé.
Hamarosan döbbenetes dolog fog történni veled.
Hirtelen fontos személyiséggé teszlek. Olyan energiát alkalmazok, ami hatására
Életed fogom befolyásolni. Tovább »

I. Csend és Kreativitás Nap

A szombati napot biztos, hogy egy életre megjegyezzük! Ez volt ugyanis az első "komoly" nyílt napunk, mely nem kis erőfeszítések és egy igen zűrzavaros időszak után végülis LÉTre jött, ráadásul minden várakozásunkat felülmúlóan sikerült! Tovább »

Az Álom

mosoly álomAz Álom: May 17, 2008
A múltkor egyik napon több üzleti tárgyalás után este fáradtan zuhantam az ágyba és pillanatok múlva mély álomba szenderültem. Páratlan álomba, ahol összeesküdött a világ, hogy mindenki segít nekem előbbre haladni. Emberek jöttek oda hozzám és segítettek nekem, mások pedig mutattak valami ritka szépséget: különleges egzotikus virág, különös formájú természeti képek, gyönyörű virágos rétek. Az utcákon luxusautók sokasága követte egymást, az utak mentén szép házak voltak és virágba borult fák üdvözölték az arra járókat, minden ember kedvesen mosolygott, a szeretet sugárzott belőlük. Az egész egy gyönyörű paradicsomra hasonlított a leginkább. Minden esemény több boldogságot váltott ki belőlem. Tovább »

2008 az alkotás éve nekem...

Drága Teremtő Barátaim!

Év vége óta nagyon beindultak a teremtéseim:)
Most a héten pihenek és csak alkotok, ötletelek, tervezem az idei évem!
Már annyi minden megfogalmazódott itt az oldalon, hogy kinek milyen lesz az idei év!
Én tegnap este fogalmaztam meg magamnak, hogy 2008 nekem az alkotás éve! Tovább »