önmagunk

Önmagunk elfogadása

Miután elfogadtad a körülötted élő embereket, rokonaidat, munkatársaidat, és a Téged körülvevő világot, itt az ideje, hogy megbékélj saját magaddal is. E két dolog nélkül soha nem leszel igazán boldog, soha nem tudsz majd feltétel nélkül szeretni senkit, így saját magadat sem.

Sok embertől hallom, hogy utálom magamat, nekem nem sikerül semmi, én erre nem vagyok képes, engem nem szeret senki. Tovább »

Tükör világ…

Az életünkben rálelhetünk az összefüggésekre. Rajtunk áll. Ha fejlődni akarsz halld meg azt amit a külvilág mond neked! Mert amit a külvilágban tapasztalsz az te magad vagy.

Bármi vesz körül minket, az kizárólag saját kisugárzásunk, saját valóságunk tükörképe. Bármivel találod szembe magadat az életben az mind azért van, mert dolgod van vele és rávilágít utadra. Tovább »

A boldogság vagy boldogtalanság önmagunktól függ

a boldogság vagy boldogtalanság önmagunktól függA boldog pillanatok

Általában olyan pillanatokat érzünk boldognak az életünkben, melyekre szívesen emlékszünk vissza, melyekben jól éreztük magunkat. De ezek a pillanatok, sajnos gyorsan tovatűnnek, amikor éppen elértnek hisszük őket, már el is illannak.
Miért van az, hogy az életben olyan ritka a maradéktalan boldogság?
Miért tűnik el gyorsan, miután néhány pillanatig megajándékozott bennünket jelenlétével? Tovább »

ÖNMAGUNK megismerése - MEGERŐSÍTÉSEK

Többször olvasok az oldalon írásokat, ahol emberek, társaink írásaiból – nyíltan vagy bevallás nélkül – kiderül, hogy hétköznapjaikon nem kapnak megfelelő, elegendő megerősítéseket tetteikről, önmagukról. FONTOS!
Most itt írhatnék idézeteket és fellapozhatnám valamelyik zseni gondolatait, de én jobban szeretem a saját példát. Tovább »

KAPCSOLAT

Mindegy hogy milyen a kapcsolat, teljesen át tudod alakítani.

Minden egyes kapcsolat amid van, az annak a tükröződése, ahogyan saját magad felöl érzel. Te egy minden dolgot magadhoz vonzó mágnes vagy, azzal a jellel, amit a gondolataid és érzelmeid által kibocsátasz. Tovább »