dimenzió

A Föld változásai 3 D-ben --4 D-ben folytatod tovább?? 2007--2012--2017-- 2030-ban

Sal Rachele/Selacia : A Föld változásai

„Tehát fel kellene ismerni azt, hogy tökéletes teremtménye vagyunk Istennek, és még ennél is egy lépéssel több! Mi vagyunk azok, akik kifejezzük Istent, az egyéni megtestelésünkkel és összetett gondolkodásunkkal.” Tovább »

Az Ötödik dimenziós Gondolkodás

Az ötödik dimenziós tudat a hosszúság, szélesség, magasság, idő, és a szellem tudatossága. Minden élet az ötödikdimenzión túl a Szellem egység tudatossága, de még mindig egy "én" élmény, a csoport egyéni tagjaként. Lineáris idő és tér itt nem köti meg a tudatot, és itt nincs elkülönülés vagy korlátozás illúziója. Ehelyett az az Egy Isten / Istennő / a Minden Ami Van állandó tapasztalása van. Tovább »

Címkék:

A titok, mint kezdőlökés

A legtöbb ember úgy tekint a társadalmunkra, hogy abban alá fölé - rendeltségi viszony létezik. El is fogadja valóságnak ezt. Rá kellett jöjjek, hogy a világunk rendkívül ellentmondásos. A helyzet ugyanis az én meglátásomban az, hogy az alá fölé rendeltség nem létezik, ugyanakkor mégis.

Hogy ezt az ellentmondást feloldjam, vagy épp megerősítsem benned, most a társadalom felépítésén keresztül mutatom meg neked. De mindez egy nagyobb összefüggésben is létezik, az univerzumot, és a természetet mozgató erők szintjén is. Tovább »

London után...

Tudom régen írtam a blogomba...
Talán azért, mert hihetetlen események történtek velem az elmúlt egy évben.
Újabb és újabb, álmok, valóságok nyiltak meg előttem.
Egyre jobban átéreztem/átérzem a TEREMTÉS mechanizmusát.
Félreértés ne essék, van még mit tanulnom, de világosan látom, hogy ráléptem arra az útra, hogy saját magam/és mások mestere legyek. Tovább »

Mi a valóság?

dimenzió, előadásSzeretnék egy különleges programot ajánlani azon Secret-falva lakói figyelmébe, akiket érdekel a tudományos világ és a spirituális világ találkozása.

Meghívó – Dienes István: Bevezetés a Dimenzió-tudományba – A Dimenzió-tudatosság kora című előadássorozatára

A következő előadás: 2009. április 18-án szombaton kezdődik, délelőtt 10-órától 13 óráig.
Helyszíne: Tovább »

2009 egy kis numerológia: 2+9=11. Mi jelent ez számunkra?

numerológia, csatornázásVálasztottam egy régebbi csatornázást, ami engem nagyon helyrerázott még visszamenőleg is. Tudom, hogy akiknek van ehhez fülük, meghallják...

Channeling
"Hogyan csináljátok?"

Ezen élő csatornázás Newport Beachben, Kaliforniában hangzott el, 2005. december 4-én. Tovább »