haladás

Jó úton haladsz! - Pegazus Üzenet

Jó úton haladsz!
Az Égiek azt üzenik, hogy most jó úton haladsz. Ha korábban már kérted a pegazusodat, akkor most a hátára ülve még gyors is lesz az előrejutásod.
Próbáld megérteni az élet működését Tovább »

Egy fejezet krónikája

Van ami nem múlhat fájdalom nélkül. Amikor szívünkben volt valamennyi ideig, majd hirtelen ki kell szakítani onnan, lemondani mindenről ami vele kapcsolatos. A befejezés súlyos, komor leple alatt búsuljuk azt, aki egyszercsak nincs többé. Aki valamennyi ideig mellettünk volt, majd hirtelen eltűnik, lényegi valósága szertefoszlik számunkra. Anyagtalanná váló emlékkép marad. Idő múlásával illúzió. Tovább »

Ha elesel, célod felé tettél lépést

"Megfutamodni a harctól, ez a legrosszabb, ami megtörténhet velünk. Rosszabb, mint vereséget szenvedni, mivel a vereségből mindig tanulhatunk valamit, de a megfutamodással csak ellenségünk győzelmét hirdetjük." (Paulo Coelho, brazil író)

"Ha egy nap nem tartod képesnek magad arra, hogy bajnok legyél, akkor nem a megfelelő dolgot csinálod. Bízok a képességeimben, és igen, az az álmom, hogy bajnok legyek. Ha van egy álmod, harcolnod kell azért, hogy valósággá váljon." (Felipe Massa, brazil autóversenyző) Tovább »

Arthur

Arthur mindig arról álmodott, hogy egyszer híres filmrendező lesz. Ámulattal nézte a világ legelismertebb filmalkotóinak megható, máskor felemelő történeteit. Idejét szívesen múlatta a megérintő, mély tónusú dallamok vulkanikus erejének elragadó áramlatával. Szívébe markolt a legszebb hang, melynek nyomában szenvedély kavargott. Az alkotás szenvedélye. Érezte, valami belülről kitörni készül. Tovább »

Mágikus ösvényeken

Életigenlés és felemelkedés...

Mindaz amit benned látok, azt mutatja meg,
Ahogyan én gondolkodom.
Azt teremtem amit látok.
Én döntöm el, hogy itt és most, mit választok. Tovább »

Előre!

Az élet lényege a haladás. Minden, ami ezt a célt szolgálja pozitív hatással bír. akár látszik elsőre, akár nem. Eddigi életem során sok mindenen mentem keresztül. Sok tapasztalatot hozó, kívülről negatívnak tűnő dolgon, de a végén mindig kiderült, hogy meg volt a miértje, az oka, hogy egyes dolgok „összeomlottak”. Amikor eljött egy fájónak vélt szakítás, vagy egy könnyekkel megélt történés, vagy lépés még nem láttam az okokat, de később tudatossá vált bennem, hogy ezek a dolgok is csak a fejlődés bizonyos fázisaként vannak jelen és nem szabad ragaszkodni hozzájuk, egyszerűen csak el kell engedni. Tovább »

Amire jutottam

Na eltelt a nap. 14 pontos listát írtam délelőtt.Ebből eddig 8-t sikerült megcsinálnom ami szerintem azért nem rossz.Főleg, hogy még nincs vége a napnak illetve, hogy nehezítésként van egy 22 hónapos csemetém is:) Tovább »

Kész Csoda

kész csodaKész csoda, hogy még csak itt tartunk. Szemlélődöm a világban és tapasztalom, hogy valóban árad az élet. Az univerzum korlátlanul ontja áldásait és adományait. Mindig, mindenhol, minden körülmények között. Végtelen az emberi fantázia és kreativitás. Tudjuk, bármit képesek vagyunk végrehajtani, megvalósítani.

Akkor kérdem, miért nem tesszük?

A kérdés költői, tudom a választ. Tovább »