cél

Heti Pegazus Tarot: "Indulásra készen"

Az eheti Pegazus Tarot üzenete: "Indulásra készen"
aureion heti pegazus tarot üzenet Tovább »

Cél

Hogyan tartsuk ébren a lelkünket az egészségre? Tovább »

Címkék:

Merj nagyot Gondolni…

Mit szabhatnak meg gondolataink? Tudja ezt Valaki? Vagy csak azok tudják igazán akik, mertek és mernek nagyot gondolni és, tapasztalják azt, hogy a gondolatoknak ereje van.

Sok mindent lehet olvasni, nézni, hallgatni vagy hallani e témáról, de mégis a legkézenfekvőbb magyarázatot a saját tapasztalatodból meríthetsz és megértheted a működést. Onnantól pedig a határ a csillagos ég.

Hogy nem volt még ilyen az életedben, hát dehogy nem!
Ülj le egy kicsit és gondold végig. Tovább »

A célok megmutatják, hogyan juthatsz el oda, ahova menni akarsz rögtön írtam egy listát.

Kedves Gabi
Szeretném leírni a történetemet ,hátha valaki ihletet kap belőle.
A férjemről kiderült hogy barátnője van, nehéz volt, amikor kiderült, Az bántott a legjobban hogy, hogy én azt gondoltam, egy őszinte, kapcsolatunk van kettőnk között , és kiderült:ezt csak én gondoltam így. A hazugsága fájt a legjobban…Nagyon depressziós állapotba kerültem, és akkor találtam rád,segítettél nekem sok mindenben blokkoldások hatására kiegyensúlyozott lettem,és a legjobb tanácsodat megfogadva megváltozott az életem! Tovább »

Címkék:

Minden jól van!

Azon gondolkodom, miért is félünk annyira a változástól, miközben ugye folyamatosan álmodozunk, tervezünk,
gondolatainkkal teremtünk?
Miért olyan nehéz mégis elfogadni, ha valami olyan történik, ami most épp nem jó, miközben utólag mindig bebizonyosodik, hogy az a "rossz" vitt előbbre minket?
Persze! Jó lenne mindig napsütésben! Kényelmesen! Boldogan! Nevetve!
Viszont... Tovább »

Te melyik utat választod? Ezt csak Te döntheted el!

Én magamat mindig is spirituális embernek tartottam, és tettem és teszek is a személyes fejődésemért (ahogyan szerintem ti is!) . Aki egy kicsit is öntudatára ébred, az előbb utóbb eljut oda, hogy nem azért élünk a földön, hogy szűkölködjünk, hanem azért, hogy mindenünk meglegyen, amire csak vágyunk, mert ez nekünk alanyi jogon jár.

De sajnos a világban mégsem ezt láthatjuk. Tovább »

A vándor

Hosszú évek vándorlása után végre megérkezett. Elengedte göcsörtös botját és hagyta, hogy az, a fizika törvényeinek engedelmeskedve szinte hangtalanul dőljön el a fűben. Levette válláról a tarisznyáját, letette a bot mellé és fáradtan, de elégedetten ült le elmaradhatatlan társai mellé.
Csak nézte az útjelző táblát és a két irányba vezető utat. Olyan, mint amilyennek nap, mint nap elképzelte. Tovább »

Következtetés - böjt, 2010

Tanulságok keletkeznek, úton útfélen.
Az egyiket megosztom, mert fontosnak tartom…

Kedves Mindannyian!

Két, oskolás hétvége telt el.
Nagyon szembetűnő volt a következő, amit megírok Nektek. Azért írok róla, mert a tapasztalatom szerint az elhangzott dolgok nem mindig épülnek be és ezt a mostanit nagyon fontosnak tartom. Tovább »

Szenvedély - erő

Érdekes felvetés a szenvedély vizsgálata. Nem is gondolunk bele, igazán, hiszen például én nem is nagyon használom a kifejezést. Ennek ellenére nagyon fontos dolgok állapíthatóak meg általa.

Kezdjük magával a szóval. SZENVED-ély. Jól látszik, valami olyanról beszélünk, amelyben szerepet játszik a szenvedés. De vajon hogyan. Vajon mi okozza a szenvedést? Tovább »

Az ablakok kitárása és a fény beengedése

A cím egy kicsit elvontan elemzi a témát, de az utolsó lépések megtételét a saját teremtésemben, ténylegesen egy gyönyörű napsütéses reggelnek köszönhetem. Tovább »

Címkék:

Üdvözlet!

Üdvözlet a Kedves Olvasóknak!

Eddig elzárkóztam a blogolástól, attól, hogy magam is írjak blogot, és inkább csak mások írásait böngésztem.
Nem akartam elkapkodni az aktív részvételt, nem akartam csak azért blogot írni, mert az ma már divat.

Most mégis úgy hozta az Élet, hogy végül belekezdek a blogírásba. Tovább »

Gyönyörü történet az álmok megvalósulásáról

A beszélő Fák

Élt egyszer egy dombtetőn három fa. Gyakran beszélgettek, elmondták egymásnak álmaikat, vágyaikat.

Az első fa egyszer így szólt:
- Belőlem egy kincsesláda lesz. Megtöltenek majd arannyal, ezüsttel és sok-sok drágakővel. Külsőmet is megfaragják, mindenki csodálni fogja szépségemet. Tovább »

Hála Istennek!

„Hála Istennek!” - hangzik el ajkunkról a sóhaj, ha nagy bajból szabadulunk. Ez az öntudatlan sóhaj, a megkönnyebbülést jelzi, a baj elmúltát. Sokan mondják ezt akkor is, ha egyébként nem hiszik az Istent.

Különböző elméletek vannak a teremtést illetően, bár abban azért nagyjából mindenki egyet ért, hogy teremtő hatalommal rendelkezünk. Az Isten embert teremtett a saját hasonlatosságára, hogy uralkodjék a világ felett. Azért, hogy uralkodjék, nem pedig azért, hogy rabszolgája legyen, függjön tőle. Vajon, ha tisztában vagyunk ezzel a ténnyel, az mit üzen a számunkra? Tovább »

A munkád értelme

Az Önmegvalósítás.hu oldalról egy régebbi írásomat másoltam át. :)

"Egész sokat foglalkozok a számítógéppel és annyiszor abba akartam hagyni és valahogy nem jött össze... igazából nem is akartam. Hogy miért az más kérdés. :)
Valamelyik este filóztam, hogy akkor mégis minek csinálom én ezt? Mi értelme van? Mondjuk, már így is sok minden volt, ami miatt "kellett" ez az egész.
Tovább »

Soha ne ad fel!

Az élet képes mesterkélten tökéletesen kitervelt feladatokat elénk állítani, hiszen mindig tanulnunk kell. Szép magyar tulajdonság a „majd én megoldom, nem hallgatok rád, én úgyis jobban tudom” – féle felfogás, aminek valljuk, be sokszor mi isszuk meg a levét. Tovább »