jóslás

Unikornisok üzenete Neked a jövő hétre

Unikornisok üzenete Neked a jövő hétre
Válassz egy unikorniskártyát a három közül, oszd meg a bejegyzést, és este érkeznek a kihúzott kártyák, amiből megtudhatod, hogy mit üzennek Neked az egyszarvúak! Tovább »

Kozma Szilárd asztrológus: A jóslásról és fekete mágiáról

„Mihaela // Jós és ezoterapeuta” - olvasom egy könyvbolt pultján hagyott névjegykártyán. Számomra, aki majd húsz éve elkötelezett hivatástudattal foglalkozom szellemtudományokkal és ezen belül asztrológiával, és aki tizenhét éve, hogy gyakorló asztrológusként, de nem jósként, hanem karma-feltáróként, vagyis a személyi horoszkópokból kiolvasható egyéni spirituális struktúráknak megfelelő sorsfeladatokat feltáró és értelmező asztrológusként, keresem a kenyeremet, nem is annyira a középkori kuruzslás képzetét idéző, misztikumában is kacifántos ezoeterapeuta kifejezés tűnik fel, hanem a jós.

Az, hogy miután a századfordulói világvégéről és apokaliptikus katasztrófákról szóló fantáziadús jóslatok is mind megbuktak az angol trónörökös volt feleségének: Diana hercegnőnek a fényes uralkodói jövőjéről szóló, fél millió dolláros horoszkópjában leírt hazudozásokkal együtt, valaki még lehet annyira tájékozatlan szellemileg és spirituálisan naiv, hogy a jóslást jelölje meg hivatalos szakmájaként, mesterségeként. Tovább »

Csillagvirág

Csillagvirág

"Eljön a perc, mikor végre több lehetsz, mint egy gyermek ki csak álmokban él.
Mutasd meg hát van e szívedben erő, hogy elérd, mit a jövőd ígér.
Mint a holdutazó, túl az űr határán, visz az út lelkünk csodákra vár,
Tovább »

Jóslás

Sziasztok

Segítségeteket kérem, esetleg tudna valaki aki ismer jóslót, aki tud és igazat is mond?:) Nagyon érdekelne a jövö, fontos lenne! Előre is köszönöm. Norbert
Email címem: benkenorbert@gylcomp.hu

Titok vs jós??

Nem szeretném most hosszan fejtegeni ezt a témát, de eszebe jutott egy röpke gondolat és ezt szeretném megosztani. Mostanában vagy inkább egy ideje kezdtem beleesni abba a hibába, hogy jósokat, látókat kérdeztem a jövőmről. Csak azt szerettem volna, hogy valaki mondja meg, hogy oké tuti jól csinálod meglesz, amit szeretnél. Tovább »

Címkék:

Mi is az igazi célod………………?

Mi is az igazi célod………………?

Üdv mindenkinek aki nem ismer, aki igen, elnézést, kicsit eltűntem. Így kellett lennie.
Megváltoztattam az életem, mert ez akartam, mert erre vágytam. A SECRET és ti segítettetek. Tovább »

Címkék: