kvantumugrás

A kvantumugrásról

kvantumugrásA vonzás törvénye és a Titok módszer egy fantasztikus erő. Segítségével könnyedén válthatod valóra álmaidat. Használhatod a mindennapi életben: teremthetsz ülőhelyet a metrón, vagy parkolóhelyet, vagy egy csésze kávét, ha épp azt szeretnél. De ezeknél jóval nagyobb dolgokat is megteremthetsz. Csak rajtad múlik, hogy mit kívánsz elérni a segítségével.

Ezen az oldalon sok sikertörténetet lehet olvasni mindennapi vonzásokról, de igazi nagy "kvantumugrásról" csak elvétve. Furcsa, hogy ha a vonzás törvénye mindig és minden körülmények közt működik, akkor miért nem szaladgál sokkal több milliárdos az utcán, miért nem lett már mindenki az, mióta olvasta a könyvet, vagy látta a filmet? A rövid válasz erre annyira egyszerű, Tovább »

Kvantumugrás

kvantumugrásAz itt és most-ban most egy integrációs folyamat zajlik mindazok számára akik úgy döntöttek, hogy visszatérnek az Egységbe.
Az Egy darabokra szedte magát számtalan formában, és számtalan módon.
Minden egyes darabka {aspektus} rendelkezik a tudat egy darabkájával.
Ami elkülönítette egymástól a tudat ezen darabkáit az pedig a fátyol, vagyis az elkülönültség tudatosság.
Ahogy vékonyodik a fátyol, ahogy az egymástól elkülönült aspektusok integrálódnak egymásba, egyszer csak azt veszed észre Tovább »

Címkék: