mások

a titokkal más emberek életének gyógyítása?

Sziasztok. Azért nyitom ezt a témát mert kiváncsi lennék arra hogy vajon a vonzás törvényének alkalmazásával tudok e hatni más emberekre. 2 kérdésre szeretnék választ kapni ezzel kapcsolatban h tudok e befolyásolni ezzel egy embert és ne értsétek félre nem rossz értelemben. Tovább »

Elfogadható kell-e/metlenségek

Fel-le mászkálok a szobában, csapkodok, morgok, majd szétrobbanok a dühtől. A fejemben gondolatok követik egymást sűrű egymásutánban, olyanok, mint a legyek nyáron. Odaérek az ablakhoz és abban a pillanatban meg is feledkezek az egészről. Az állam is leesik milyen gyönyörű a lemenő nap, körülötte a felhők, a lilás ég. Egyszerűen megfogott a pillanat, a csodára szegeződött tekintetem és a jó érzés, ami elönt a látvánnyal kapcsolatban, visszaránt a jelenbe. Te jó Ég, idáig a múltban tartózkodtam! Tovább »

Aranyosi Ervin: Most megbocsátok...

Valóságomból álmomba bújtam,
nem nehezül rám többé a múltam.
Nem bántja lelkemet gyűlölet, átok.
Annak, ki megbántott, most megbocsátok,
most megbocsátok.

Ellazult testemnek érzem a súlyát,
elhagyom életem fájdalmát, búját.
Sok szeretettel gondolok rátok!
Annak, ki megbántott, most megbocsátok,
most megbocsátok.

Szívemben melegség, szeretet éled, Tovább »

Mások megváltoztatása

változásEgyik ember formálja a másikat. (Példabeszédek 27:17)

Ó, hány ember szeretné megváltoztatni a körülötte élőket! Lehet, hogy te is elégedetlen vagy a házastársaddal, a gyermekeddel, a testvéreddel, a szüleiddel, a főnököddel, vagy a barátaiddal. Ám, ha arra gondolsz, hogy igen, mindent megteszek azért, hogy megváltoztassak valakit, akkor szólok, hogy nem fog menni. Ha már próbáltad, akkor tudod, hogy így van. Ha még ezután szeretnéd, akkor viszont javaslom, hogy ne kezdj bele! Másokat megváltoztatni ugyanis csak úgy lehet, ha te változol. Tovább »

Mit tegyünk, ha másokkal van a baj?

Kedves Secretesek!

Egy ideje olvaslak Benneteket, de ide még nem írtam. Én még a tanulás elején járok, de pár hete, mióta a Törvény szerint élek, annyira magabiztosnak és erősnek érzem magam, mint még soha. Tovább »

Címkék: