Most

Ne menj új tanfolyamra, ne vegyél új könyveket. Csináld!!! Mert meg tudod csinálni MÁR MOST. Minden más halogatás..

Ne halogasd vágyaid beteljesülését, ne állíts újabb akadályokat a megvalósulás útjába!
("még ezt a tanfolyamot elvégzem", "ha lesz pénzem elmegyek arra a szent helyre és ott fogok meditálni", "amint kicsit jobban leszek", "jövő héten ha több időm lesz leülök és összeírom mit szeretnék")

MÁR OTT VAGY!! MÁR TUDOD AMIT TUDNOD KELL! ENNÉL JOBBAN MÁR NEM LESZEL "OTT"
ITT AZ IDŐ, TEDD MEG MOST! Tovább »

AZ ÉLEt Értelme

AZ ÉLET LÉNYEGE NEM ELJUTNI VALAHOVÁ, HANEM RÁJÖNNI, HOGY MÁR OTT VAGY, ÉS HOGY MINDIG IS OTT VOLTÁL. MINDIG ÉS ÖRÖKKÉ A TISZTA TEREMTÉS PILLANATÁBAN VAGY. AZ ÉLET LÉNYEGE TEHÁT TEREMTENI - MAJD MEGTAPASZTALNI, AKI, ÉS AMI VAGY Tovább »

Címkék:

Jelen(leg)

Hát, jó régen írtam (ide), gondoltam, csinálok kis számvetést. Tovább »

Címkék:

Multidimenzionalis let

Sziasztok! Reg jartam erre...nincsenek ekezeteim. :)

Londonbol jelentkezik helyi tudositonk Szollosi Gyorgyi alias Georgia Szollosi. Vicces, hogy nem birjak kimondani a nevemet. Tovább »

Címkék:

Magasszintű kultúránk

Csak hogy érzékeltessem azt amiben élünk :) ...és ami a pénzt illeti...

Misztikus a francokat... viszont csodálatos :)

Bevallom neked, egy kezemen meg tudom számolni azokat az alkalmakat, amikor hajléktalannak valaha is pénzt adtam. Amikor kéregető embert láttam, mindig vegyes érzelmeim voltak. Azt is beismerem neked, hogy gyakran inkább elfordítottam a fejem, csak ne kelljen velük szembesülnöm. Nem minden esetben, de sokszor bűntudatom volt azért, hogy nem adok nekik semmit, azzal együtt, hogy nem is láttam értelmét.

Az utóbbi egy évben egyre több minden zizeg az agyamban, folyamatosan fordul meg bennem a világ. Nem tudom honnan jönnek a gondolataim, nem tudom sokszor mi az, amit valaki mástól hallottam, mi az, ami a saját fejemből pattant ki. De nem is érdekes. Sokkal fontosabb a tény, hogy nyitottá váltam a változásra. Tovább »

Most akkor kilépjek a karmámból?

Részletezhetném, de most nem teszem, már túl vagyok rajta. Végigküzdöttem , nem kétszer, és nem is hússzor összeestem, kilátástalannak láttam az életem. De valahogy mindig talpra álltam, bár azt magam sem tudom, hogy sikerült. Az egész életem próbatételek sorozatából állt, amikhez egy idő után már úgy álltam hozzá : ezt kaptam az élettől, és ezt meg kell oldanom, ha tetszik, ha nem. Tovább »

Idő múltán

Jorge Luis Borges: Idő múltán

Idővel az ember megérti mi a különbség a között, hogy tartasz egy kezet, vagy leláncolsz egy lelket…
És megtanulod, hogy a szerelem nem azt jelenti, hogy lefekszel valakivel...
és hogyha nincs valaki melletted, nem azt jelenti, hogy egyedül vagy... Tovább »

Te vagy a kiválasztott!

Emlékszem az volt a kedvenc kalandom, hogy elmentem az ismeretlenbe – utaztam, buliztam teljesen idegenekkel -, mert elvágyódtam.
A jelenből már nem akarok elvágyódni. Minden ellenállás megszűnt bennem úgy érzem.
Öt hónap alatt ráéreztem, és eldöntöttem, hogy minden napomból tanulok hangyaszorgalommal.
Mert én meg akarok gyógyulni, mert még nem érzem azt az egységet magamban. Tovább »

Mindig sikerül pozitívan gondolkodnotok?

Sziasztok!

Mindig sikerül pozitívan gondolkodnotok, még a legrosszabb helyzetekben is? Engem tegnap ért egy aprócska kis csalódás, és olyan ideges vagyok, hogy még sírtam is reggel. Nem tartozott a vágyaim közé az, amiben csalódtam, és mégis ezzel foglalkozok ... Próbálom elterelni a gondolataimat másra. Már néztem vicces videókat a neten, hallgattam zenét ... Tovább »

Itt és most élünk

szundiJohn bejön a kertből, és leroskad a fotelbe.
– Tíz perc múlva eszünk. – mondja a felesége.
– Tíz perc? – morog magába John. – Mi a fenét csináltál eddig?
John fáradt. Reggeltől dolgozik a kertben, elege van. Éhes és szomjas. Ül a fotelben, a konyhából terjengő illatok növelik éhségét és türelmetlenségét.
– Mikor eszünk már? – kiabál ki a konyhába. Tovább »

Eckhart Tolle - A magasabb tudatossághoz vezető kapuk

Eckhart TolleRészlet dr. Domján László, Eckhart Tolle-val készített interjújából:
„Barátian viszonyulok-e a jelen pillanathoz?” A „főbejárat” tehát a jelen pillanat, mert az összes többi kapu is a jelen pillanathoz irányít. „Barátian viszonyulok a jelen pillanathoz vagy nem barátian?” S mivel a jelen pillanat maga az élet, ekkor valójában azt kérdezed: „Milyen a kapcsolatom az élettel?” Tehát tudatosítod ezt, majd megvizsgálod, hogy képes vagy-e barátian kezelni a jelen pillanatot. Akármilyen formát is vegyen az föl! „Igent tudok-e mondani erre a pillanatra?” „Micsoda!? Hogy Tovább »

Elfogadás

elfogadásEngedjétek meg, hogy a közelmúltban történt tapasztalataimat megosszam Veletek.

Nemrég írt a Palacskó Andris a félelemről... Mint ott is leírtam - egy barátnőm által megélt élmény segítségével - rádöbbentem én is, hogy a FÉLELEMNEK NINCS EREJE!
Ez így kimondva olyan egyszerű... de a mindennapjainkban bizony nem könnyű erre a megfelelő módon figyelni, hiszen mi mind, akik itt vagyunk rátaláltunk egy útra - és miközben egyre magabiztosabban haladunk rajta, szembesülünk saját gyengeségeinkkel. Tovább »

JELEN!!!!!

Képzelj el egy bankot, ahol minden reggel
86 400 forint kerül a számládra...
De ez nem maradhat meg a holnapi napra.
Minden este lenullázódik,
Akár mennyit is használtál fel belőle a nap folyamán.
Hát akkor mit is lehet tenni?
Természetesen használd fel mindet!!
MINDANNYIUNKNAK van egy ilyen bankja!
Ez az IDŐ!
Minden reggel gazdagabbak vagyunk
86400 másodperccel. Tovább »

Címkék:

Elveszett idő, a jövő fogságában

metroKívül: metró, meleg, tömeg, belül pedig közöny és érdektelenség.
Ilyen megszokott körülmények között egy "csodás" reggelen munkába indultam.

Bérletellenőrzés, furcsa ideges érzés lett úrrá rajtam és a bérletemhez kaptam, nem tudom miért de úgy éreztem, hogy már nem érvényes,
azonban rápillantva a megfelelő cellára az anyagi valóságot vizuálisan feldolgozva tudatom gyorsan felülírta a kellemetlen érzést,
hiszen szelvényem még közel 2 hétig feljogosított arra, hogy a multinacionális gazdám modern "gyapotföldjén" a meghatározott időben rendelkezésre álljak. Tovább »

Címkék: