elfojtások

Spirituális harcosok kiképzőtábora

békés harcos, a virág?Nos, mint minden bizonnyal mindenki számára érzékelhető, egy ideje elég erősen felkorbácsolódott a hangulat a portálon. Szerintem ez igen jó, mert végre azt látom, hogy kezdenek őszinték lenni azok, akik eddig valamilyen oknál fogva nem voltak. Tisztelet pedig kijár azoknak, akik már eddig is tiszta szívből, őszintén írtak. Elelmélkedtem azon, miért is rémlik fel bennem újra és újra az a gondolat, hogy kezd számomra mindez egy "spirituális kiképzőtáborra" hasonlítani. Valahogy itt nagyban zajlik az, amit olvashattunk a Békés harcos útja című, sokak által közkedvelt könyvecskében. Természetesen a nagyvilágban is a változások korát éljük, de itt sokkal dinamikusabban, erősebben nyilvánulnak meg az erők, mivel az internet lehetőséget ad arra, hogy anonim maradjon mindenki, aki akar. Tovább »

Érzelmeink és a félelem

elfojtás, kifejezésAmikor megszületünk nyitottan érkezünk meg a világba. Csillogó szemekkel, kitárt szívvel és karokkal.
Ám az évek során a szülők és nevelőink hatására lassan-lassan bezárkózunk.
Egy szép napon arra eszmélünk, hogy falakkal vettük körbe magunkat és nem tudunk közel kerülni saját magunkhoz,
és így lehetetlen, hogy másokhoz közel kerüljünk.
Aki tudatosan él és gondolkodik, az elindul az önismeret útján és nekiáll lebontogatni a falakat, aki nem foglalkozik ezzel
az továbbra is él a saját korlátai között. Tovább »