Shakti

Gyere te is, ünnepeljünk együtt!

shaktiItt az idő az ünneplésre! Igen, arra hogy együtt örüljünk mások sikerének. Egyértelmű bizonyítéka annak hogy a Titok igenis működik, és a lehető legegyszerűbben sikerülhet neked is bármilyen vágyadat valóra váltani. Ha őszintén tudsz örülni mások sikerének, akkor a Te sikereid is sokkal gyorsabban fognak jönni.

Szombaton 15:30-kor találkozunk a Vörösmarty téren az ünnepi könyvhéten a Trivium Kiadó standjánál, ahol Shakti, akit innen az oldalról jól ismerhettek, és nemsokára egy egész ország fogja ismerni mint bestseller írót, dedikálja első, debütáló könyvét. A könyv történetét már olvashattátok itt az oldalon. Nagyszerű, hogy vannak ilyen sikertörténetek innen az oldalról is. Ez kifejezetten motiváló lehet mindenkinek, aki a Titokkal foglalkozik. Tovább »

Shakti, akire büszkék lehetünk! - Kvantumugrás II.

Keribredso tudja...Legutóbb írtam a kvantumugrás kapcsán, hogy nem sok olyan sikertörténetet olvastam még, amikor egy hétköznapi ember álmodik egy nagyot, és pillanatok alatt meg is valósítja álmait. Van azért példa erre is. És nagyon remélem, hogy ez a példa sokak számára ad inspirációt, hitet ahhoz, hogy a vonzás segítségével igenis lehet nagyot álmodni, és valóra váltani akármit, amit csak szeretnénk! Sokan ismeritek innen az oldalról Shaktit, de talán még nem mindenki tudja, hogy idén jelenik meg az első könyve, Szöllősi Györgyi Shakti: Szex és titok – Keribredso tudja… címmel. Az ünnepi könyvhéten dedikálás is lesz, a könyvet pedig megtaláljátok minden könyvesboltban! Tovább »

Keribredsó segít a mai nőknek

KeribredsóSzöllősi Györgyi igazán elbűvölő személyiség. Nem szimplán bejön a kávézóba, hanem megjelenik. Vonzó harmincas, akit tuti, hogy megbámul minden férfi (de valószínűleg minden nő is). Pedig a magyar „Keribredso” már egy 17 éves nagylánnyal büszkélkedhet. Elmondható még róla, hogy motorokat, sisakokat épp oly lelkesedéssel fest, mint falat. Györgyi hosszú éveken át volt katona is.

Most pedig izgatottan várja, hogy tavasszal megjelenjen első könyve, a „Szex és a Titok”. Aki kíváncsi a Vonzás törvényének egyik hazai szószólójára, már Tovább »

T4 - az álom nekünk már valóra vált... most rajtad a sor!

Kommentárt nem fűznék hozzá, inkább Tovább »