a rossz vonzása

A rosszat bevonzani könnyebb, mint a jót

Sziasztok! Leírom nektek tapasztalataimat a rossz bevonzásról, hogy akik még nem értik, és nem tudják, elgondolkozhassanak utána, mit ne tegyetek, hogy a rossz ne következzen be! Tovább »

negatív vonzás: jeles!

A Kérd és megadatik-kal kezdődött minden. Egy fórumon találkoztam először a vonzás törvényével, ott olvastam különböző sikertörténeteket. Kérd és megadatik, The Secret, A most hatalma, stb stb.. Aztán rájöttem, hogy igen, régen így éltem. Nem volt kételkedés önmagamban, tudtam, hogy mit akarok és azt is tudtam, hogy pontosan úgy is lesz. Olyan nincs, hogy nekem ne sikerülne! ez volt a mottóm. Tovább »

Bevonzom a rosszat!

Sziasztok!
Muszáj kiírnom magamból mert nem tudom, hogy szabadulhatnék ettől.
Sajnos már többször előfordult az életemben, hogy átvillant valami az agyamon és utána megtörténik. Tovább »

A tehetséges emberek csapdája

tehetséges csapdaSokat gondolkodtam azon, hogy ennek a bejegyzésnek milyen címet adjak, hogy kifejezze pontosan azt, amiről most itt mesélni fogok. Kerestük a párommal a megfelelő szót arra az emberre, aki nagyon sokat képzel magáról, azért mert tisztában van a benne rejlő lehetőségről, és az egyszer lemért óriási intelligenciájáról. Öntelt? Beképzelt? Egoista? Még a szinonimaszótárt is segítségül hívtam, de rájöttem, hogy nem az a lényege ennek a problémának, hogy az illető mennyire nagyra tartja magát, hanem az, hogy tehetséges. Tovább »