motor

Pénz 5

pénzMég maradt egypár gondolat a pénzzel kapcsolatban! :-)

Már írtam arról, hogy mire kellhet a pénz, de csak az elvontabb dolgokat, mint szabadság, vagy biztonság említettem. Kellhet például autóra, vagy pöttyös labdára is. Sokszor célszerűbb a vizualizáció, vagy hasonló gyakorlat esetén direkt módon a célt elképzelni, és a pénzt kihagyni a folyamatból!

A Caminot jártuk, amikor elhatároztuk, hogy legyen már valami anyagi jellegű cél is, ha már a spirituális adott. Tovább »

Se lovag, se vasparipa!

vasparipaA napjaim központi témája mostanában mi más, mint a csodás-napos-vidámulós-szeles-szeszélyes-szerelmes-mosolygós-zöldülős Tavasz, így folyton ilyen témákba botlom :D

Ilyen ez a mocis topik is itt az oldalon, ami nagyon megnevettetett, mert a lelkes motortulajdonosok és -megszállottak tervezgetése eszembe juttatta első kétkerekű élményemet.. Tovább »

Motoros Túrák - Kalandra fel!

motoros túrákTeremtsünk magunknak hétvégi programot, kikapcsolódást! Túrázzunk együtt jó hangulatban! Ebbe a topicba várom azokat a titok tudókat, akik a jó idő beköszöntével szívesen csatlakoznak ahhoz, hogy időnként két kerékre pattanva:
1. szervezzünk magunknak jó kis hétvégi motoros túrákat
2. ellátogassunk valamelyik pályára körözöttet enni :-)

Én inkább az első program mellett voksolok, bár tudva azt hogy Örkénynél Shakti fotóz minket, néha arrafelé is el lehetne menni :-))) Egyszóval: irány a Mátra, Esztergom, Visegrád, a Balaton, vagy az egyik legkedveltebb motoros uticél: Dobogókő! Tovább »

Váratlan segítség

Ma ismét történt valami érdekes velem. Motorozni voltam, és közben intéztem pár dolgot a városban. Tankolnom kellett volna, de siettem és gondoltam még van benne annyi, hogy majd visszaúton fordulok be a benzinkútra. Sokszor volt már, hogy végletekig hagytam égni a sárga kontroll lámpát, és sosem volt belőle probléma. Ráadásul volt már, hogy ennél sokkal tovább bírta.... de ma megállt. Tovább »