metró

Felhívás röhögő-keringőre!

nevetésHa jól emlékszem, akkor a Mosolyogj Mozgalom gyökerei valahová oda nyúlnak vissza, hogy régesrégen, már talán két éve is volt, amikor Ercsike feltett ide egy YouTube videót az ingyen ölelésről. Erre valaki felvetette, hogy miért ne csinálhatnánk ilyet Magyarországon is, és egyre többen csatlakoztak, majd a szavakat tettek követték, amiből fél év alatt kinőttek az országos ölelésnapok.

Amikor ezt a videót először megláttam, amit most közkinccsé szeretnék tenni nektek is, akkor valahogy rögtön az jutott eszembe, hogy ilyet is csinálni kellene. Tovább »

Így lehet egy csoda mellett elmenni, nagyon elgondolkodtató!

hegedűSziasztok! A minap nézegettem a neten a Stradivari hegedűket, na nem mintha tudnék hegedülni, de nagyon tetszik a hangja :)
Szóval szörfözgetek a neten és ekkor találok egy cikket, annyira mellbevágó hogy mindenképp meg akarom osztani veletek. Ha ezt végiglvassátok és megnézitek a videót is hozzá, rájöttök hogy mennyi csoda mellett megyünk el nap mint nap, mert csak rohanunk és hajtjuk űzzük az életet. Pedig ha kicsit néha lelassítanánk rájönnénk mennyi csoda van a világunkban. Tovább »