kapni

Tudunk ADNI is és KAPNI is?

Ülök a szobámban és lecsendesített elmémmel lehetőséget kaptam a kollektív tudatból meríteni, hogy magamba tekintve megvizsgáljam életemet, álmaimat és céljaimat. Egyből szembetűnt egy igen fontos dolog amire most kitérek.

Az adás – kapás kozmikus törvénye, amit testi-lelki épségünk megóvása végett nagyon fontos egyensúlyban tartani. Tovább »

Az önáltatás művészete

önáltatásNincs kiút. Nincs megoldás. Nincs energia. Nincs lehetőség. Nincs kedv. Élni sincs kedv. Majd később. Majd ekkor, majd akkor. Halogatáshegyek. Depresszió. Rosszkedv. Kétségbeesés.
Mostanában olyan távolinak tűnik. Olyan messzinek és homályosnak. Amikor benne voltam, akkor viszont nagyon is életszerűnek éltem meg. Nagyon is fájdalmasnak. Úgy éreztem, hogy senki sem segíthet, mégis minden vágyam az volt, hogy segítsen valaki. Bárcsak valaki segítene!
Volt, aki támogatott, aki felsegített. De Tovább »

Gazdag akarsz lenni? Nem hiszem!

ajandék, adniÉs te vajon elhiszed? Elhiszed magadnak, vagy csak ezzel áltatod magad? Majd ha egyszer... most nem, de majd valamikor, egyszer, jó sokára...

Tényleg azt hiszed hogy gazdag leszel majd egyszer? Hogy a mostani szűkös anyagi helyzeted majd jobb lesz valamikor a jövőben... egyszer majd? Hányszor hallom ezt!
Sajnos azt kell mondanom, hogy tévedsz! Ha gazdag akarsz lenni, akkor sosem leszel gazdag. Tovább »