Joe Vitale

Számíts a csodára!

Már megint sikerült. Ebben nagyon jó vagyok. A könyvek csak úgy jönnek hozzám, mintha valamiféle mágnes lennék, aminek nem tudnak ellenállni. És ez így van jól. Tovább »

Joe Vitale - A pénzteremtés történelmének leghatalmasabb titka

Kedves The Secret tagok,Barátaim:)!

Ismételten netezgetés közben találtam rá egy jó kis könyvre amit ajánlok mindenki figyelmébe,mert egyrészt INGYEN letölthető és elolvasható,hozzáférhető bárki számára!Lapozgassátok sok szeretettel!

Joe Vitale - A pénzteremtés történelmének leghatalmasabb titka..,itt letöltheted:
(haladj kicsit lefelé az oldalon és meglátod,hol teheted meg) Tovább »

A Titok titka?

Joe VitaleJoe Vitale gondolatai:
A minap egy nő kérdezte tőlem: mi a Vonzás Törvényének titka?
Nem értettem a kérdést.

A legtöbben azt kérdezik tőlem, hogyan kell használni a Titkot, vonzani a pénzt vagy partnert. Nem vagyok hozzászokva a kérdéshez: "Mi a Vonzás Törvényének titka?" Tovább »

Pénzről - segítség gazdag lettem!?

pénzrőlJoe Vitale gondolatai:

Észrevettem, hogy akadnak, akik rosszindulatúan spekulálnak, és kritizálják azokat, akik vonzzák a pénzt és fényűző életet élnek.
Ez a hitrendszeren alapul, természetesen.
Úgy tűnik, a legtöbben úgy vélik, hogy a pénz egy szükséges rossz.
Szükségük van rá a túléléshez, de ez nem igazán teszi jóvá a pénzt. És ha még több pénzük van, mint elég, akkor igyekeznek gyorsan megszabadulni tőle. Ez az, amiért Tovább »

JOE VITALE MÓDSZER:HO'OPONOPONO

Amikor először hallottam ezt a történetet az emberről, aki magát gyógyítva gyógyít másokat – azt gondoltam, ez csak valami újkeletű legenda. Nem foglalkoztam vele. Tovább »

Könyv ajánló mindenkinek!:)

Joe Vitale:A Kulcs

Van valami, amire vágysz, ám a jelek szerint
képtelen vagy megszerezni, bármily elszántan próbálkozol is?

A Kulcs segítségével leleplezheted azokat a lélektani
és tudat alatti korlátokat, amelyek visszafognak. Tovább »

Ho’oponopono

ho'oponoponoDr. Ihaleakala Hew Len „meggyógyított” egy egész őrültek házát Hawaii-n, csupán azzal, hogy önmagát gyógyította.

Hogy csinálta? Az Ön-Azonnosság ho’oponopono-val. Amikor dolgozni kezdett az intézetben, azt mondták neki, csináljon, amit akar.
Ő pedig elvonult a szobájába, és csak tisztította, tisztította önmagát. Tovább »

Nincs kibúvó

kibúvóSokszor teszik fel az emberek ezt a kérdést: Miért jelenik meg az életembe az a valami, ami szeretném, hogy távol maradjon?
Erre a kérdésre egy nagyon jó kis írást találtam, Joe Vitale könyvében. Roppant érthetően magyarázza el, egy történettel, hogy miért is vonzzuk magunkhoz a nem kívánt történéseket.
Íme a részlet:
"A kritika sosem szeretetből fakad? Soha nem a másik javát tartja szem előtt. Az a rendeltetése, hogy aláásson, hogy bizonytalanságot és kétséget ébresszen az illetőben, akinek címezik." Tovább »

Ho'oponopono a gyakorlatban

Joe Vitale a következő levelet osztotta meg az olvasóival a blogján: Tovább »

Elgondolkodtató

Szeretem Neale Donald Walsch napi üzeneteit. Elgondolkodtatóak, némelyik egészen felvillanyoz, és szó se róla, könnyebben megy a nap, ha már reggel azzal kezdi valaki, hogy semmi rossz nem történhet veled. Ezt kaptam nemrég:

"Életed ezen napján, azt hiszem Isten azt akarja, hogy tudd, Tovább »

Nincs energiám?

energiaSzárnyalás? Boldogság? Jókedv? Derű? Nyugalom? Aztán apadás? Visszaesés? Kedvetlenség? Ború? Rosszkedv? Depresszió? Volt már, hogy átéltétek ezt? Hogyne lett volna! Mindannyian így működünk, csak van, akinél ez a folyamat gyorsabb, van, akinél lassabb. Van, akinél egészen gyors és egészen lassú. Úgy sejtem, a legnagyobb tanítóknak is vannak nehéz és rossz pillanatai. A különbség csak annyi, hogy míg mi, akik csak az úton járunk és ismerkedünk a folyamattal ennek könnyebben esünk áldozatul, ők viszont már pontosan tudják, mit kell ilyenkor tenni.
Saját és másoktól hallott tapasztalatokat segítségül hívva Tovább »

A ho'oponopono

ho’oponopono„Aki befelé néz, álmodik, aki kifelé, felébred.”

Dr. Ihaleakala Hew Len „meggyógyított” egy egész őrültek házát Hawaii-n, csupán azzal, hogy önmagát gyógyította. Hogy csinálta? Az Ön-Azonnosság ho’oponopono-val. Amikor dolgozni kezdett az intézetben, azt mondták neki, csináljon, amit akar. Ő pedig elvonult a szobájába, és csak tisztította, tisztította önmagát...
A ho’oponopono lényege, hogy Tovább »

Joe Vitale és a gitár, ami nem érkezik meg

Martin guitarImádom Joe Vitale-t. Azt hiszem, le sem tudnám tagadni... :) És igazán azt bírom benne, hogy ugyanolyan "esetlen" ember, mint bármelyikünk. Sokat tanultam tőle. Tegnap például ezt olvastam a blogján:

Hogyan vonzzad, amit szeretnél? Mi az igazi titka annak, hogy a Vonzás Törvénye neked dolgozzon? Rengeteg könyv, cikk, blog van a témában, hogy hogyan vonzzál magadhoz mindent az autókon át a kapcsolatokig. Sok közülük félrevezet, általában nem szándékosan. Tovább »

A hiányzó titok

Joe VitaleJoe Vitale egy okos ember. Marketinges és hipnotizőr. Tudja, hogyan kell a szavakat formálni, ahhoz, hogy hatást érjen el vele. Amikor hírlevelében a Hiányzó titok (Missing Secret) című audió programját bemutatta, ezt küldte:

"Volt valaha olyan napod, amikor úgy érezted, hogy a gravitáció csak neked nem működik?
Amikor úgy tűnt, képtelen vagy a lábad a talajon hagyni és csak lebegsz a levegőben? Tovább »