vonzás

Vonzások átfedésben?

vonzások átfedésbenA Titok c. filmben szó esik arról, hogy az emberek nagy része amikor azt mondja "rossz napom van" akkor tudattalanul Ő maga vonzza a rossz dolgokat. Példaként fel is hozzák, hogy elsőre gondolhatják "nem én kértem az autóbalesetet", de tudattalanul mégis ők vonzották.
Arról is szó esik a filmben, hogy a pozitív vonzás sokkal erősebb mint a negatív.

Ezeken a dolgokon elmélkedve felmerült bennem a kérdés, hogy vajon lehetnek ezek a vonzások átfedésben? Tovább »

A tudatalatti nem mond ellent - Murphy: A tudatalatti csodálatos hatalma (részlet)

tudatalattid hatalmaTudatalattid mindennél bölcsebb, és az összes kérdésre tudja a választ. Nem vitatkozik és nem felesel. Nem mondja: “Ezt nem erőltetheted rám!" Ha például ilyen kijelentéseket teszel: “Nem tudom megtenni. Túl öreg vagyok hozzá. Ennek a kötelezettségnek nem tudok eleget tenni. Nem a megfelelő helyen születtem. Nincs protekcióm" - akkor negatív gondolatokkal itatod át tudatalattidat, s az ezeknek megfelelően cselekszik. Magad gátolod boldogulásodat, magad hozol szűkölködést, korlátokat, frusztrációt életedbe.
A tudatalattidban lakozó bölcsességet és intelligenciát tagadod meg, valahányszor Tovább »

Választasz, vagy teremtesz?

Bizony, ez egy nagyon jó kérdés!
Látszólag úgy tűnik, mintha a két dolog között különbség lenne. Valójában azonban egyáltalán nincs! A kettő ugyanis teljes egészében Egy!
Ugyanis, ha abból a spirituális, filozófiai – és most már egyre inkább fizikai is – alap tézisből indulunk ki, miszerint „Minden és Mindenki Egy’, arra a következtetésre juthatunk, hogy tulajdonképpen bármi, ami csak lehetséges, egyidejűleg Itt és Most történik és létezik!
Vagyis az Univerzum végtelen tárházában ott van minden már most ebben a pillanatban is. Így tehát, tulajdonképpen Neked csak ki kell választanod a végtelen számú lehetőségek közül, hogy mit akarsz megtapasztalni. Tovább »

Idézetek és pozitív megerősítések

idézetekÖsszeszedtem egy csokorba a kedvenc idézeteimet és pozitív megerősítéseimet.
Időről-időre beírom majd az újakat es újonan megtálaltakat...
Szeretettel osztom meg veletek!
Remélem sokaknak hasznos lesz, és ti is beírtok majd hasonlókat!
Azért hozom ezt itt létre, hogy itt valóban feltöltődjünk és CSAK a pozitívat olvashassuk! Tovább »

Teremtés, megérzés vagy illúzió…?

teremtés vagy intuíció?Vonzás, intuíció vagy önámítás? Erre mondaná egy szamuráj, hogy: Túl sok gondolat… Ne gondolj, inkább érezz!

Az, kezdett kirajzolódni előttem a Titokkal kapcsolatban, hogy vannak a felismerhetőségének rétegei…

Tapasztalataim szerint létezik a Teremtés, mikor is tudatos vagy tudattalan vonzásainkkal mágnesezünk be embereket, helyzeteket, tárgyakat és történéseket az életünkbe… Ez ugye, az általunk Tovább »

Csengő szól...

Csengő szól, csengő szól,
jön a télapó!
Lába alatt besüpped
a háztetőn a hó.

Az ablakokban láthatod,
hogy várja sok gyerek,
kikészített kis cipőkre
szemük hogy mered.

De a télapó megvárja
Míg mind elalszanak.
Csak ezután osztja szét
az ajándékokat.

Sok kis cipő az ajándékkal
sorra meg telik,
A télapó is végez talán
holnap reggelig Tovább »

Szeretni és szeretve lenni, csak úgy!

szeretni csak úgySzeretni és szeretve lenni. Nem fura, hogy azt kell hangoztatnunk, hogy szeress? Mikor alapállapotunk kéne hogy legyen. Mert az is volt! A gyermek míg kicsi, mindenkihez kedves... aztán jól megtanítjuk, hogy nem kell mindenkivel így viselkedni... Ha megkérdezel valakit: szereted ezt az embert? és csak úgy rá mutatsz valakire... a válasz: de hát nem is ismerem!
Ha viszont nem ismerem, miért ne szerethetném? Tett valamit azért, hogy ne szeressem? Semmit, hisz nem is ismer!
Nem érdekes?
Mi mégis okot keresünk a szeretetre. Miközben Tovább »

Álmomban...

Egyszer álmomban,felemelkedve... az Angyalok birodalmába mehettem.
Ragyogó fehérségben csodás hatalmas kapu... feltárult előttem,és én beléphettem.
Kísérőm mosolyogva nézte ámuló ábrázatomat.
Nagy sürgés-forgás,mint egy zsúfolt csomópont a városban. Hírvivők jöttek mentek... szerelem angyalkák lágy zenéket zengtek... Tovább »

Ezt az írást,a pozitív gondolkodásról,nektek ajánlom,kedves Kételkedő és Drakhonis!

Vajon mindig használ a pozitív gondolkodás?

IGEN! Tovább »

Csenge333"Leveles ládája"

Gyere mesélj! Figyelek Rád, bármi is foglalkoztat.Itt fontos vagy...
"Életünkben az események időrendi sorrendben történnek, ám aszerint, amit számunkra jelentenek, maguk alakítják rangsorukat felismeréseink szakadatlan folyamatában./E.W./
"Minden bennünk magunkban kezdődik,akkor is,ha a figyelmünket külső erők hívják fel rá."/W.B./

"Titok a titokban"

Ha a "vonzás" angyali erőkkel történik, az élet minden területén tartós boldogság lesz a miénk. Megvalósul mindaz, ami egyben a javunkat is szolgálja.
Ha megtanulunk kommunikálni az angyalokkal,odafigyelünk jelzéseikre, mindig, minden kérdésre tudni fogjuk a választ./Egyetlen kritérium:jól kell kérdezni.../ Tovább »

Önkéntelen vonzás

üres pénztárcaSokan szeretnék tudni, hogy miért vonzák folyamatosan, újra meg újra ugyanazt a dolgot. Teljesen biztosak benne, hogy semmi negatív dolgot nem bocsátanak ki, mégis életük egy bizonyos területén folyamatosan negatív élmények jelennek meg. Ez azért történik, mert önkéntelenül egy negatív kisugárzást bocsánatak ki egyszerűen az aktuálisan megélt dolgok megfigyelésén keresztül.
Például ha kinyitod a pénztárcádat és nem látsz benne pénzt, akkor azt észlelve, hogy üres, egy hiányérzetet, félelmet vagy valami más hasonló negatív rezgést sugárzol ki. Jóllehet ezt nem szándékosan teszed, Tovább »

Címkék:

Ma egy toll, holnap az egész világ

kék madártollPár napja beszélgettem egy kedves ismerőssel (aki igazából sima ismerősből csak azóta lett kedves, hogy én magam másképp állok az élethez) és egy, a világ mély dolgairól szóló könyvről ment az eszmecsere, mikor hirtelen azt mondta, hogy az a bizonyos regény olyan neki, akár a saját Bibliája, szerinte minden kérdésre benne van valahol a válasz. Láttam rajta, hogy nagyon megilletődött amiért ezt így ki tudta mondani, fogalma sem volt, mit reagálok. Nagyon ledöbbentem. Én is ugyanígy érzek Richard Bach: Illúziók című könyve iránt és szintén nem tudom, mit mondanának mások erre a meggyőződésemre. Tovább »

NŐ kontra FÉRFI

Az jutott eszembe,s gondolatomat mindjárt tett is követte... :)
...mi lenne,ha lenne egy fórum,ahol megmutathatnánk,hogyan látják
ugyanazt a dolgot a NŐK és a FÉRFIAK...

Nem vagyunk "egyformán bekötve"... az egyik helyen nőihormonok, a másik oldalon a férfihormonok tengenek túl.:)) Tovább »

ÚJRA bevonzom a... DE MIT???

bevonzom, ajándék dobozSokszor olvasom, hogy újra szeretném bevonzani ezt... azt... a szerelmem... a barátom... és kérdezitek, hogyan is lehet. Én most szeretném leírni a történetem, mert tudom, hogy akit ilyen kérdések foglalkoztatnak, azok megtalálhatnak benne valamit, ami tovább segítheti őket az életükben. Amit leírok, azt én mind megéltem...

Tudjátok, a könyvek, a mindenféle tanfolyamok... segíthetnek... taníthatnak... de soha nem helyettesíthetik a megtapasztalást! Tovább »