ho'oponopono

Boldogság - útközben

Egyre kisebb, mondhatni pitiánerebb dolgokra tisztítok a Ho'oponopono-val. Ezt tegnap vettem észre :)

Amikor elkezdem egy bizonyos témára, akkor előjönnek nagyobb, napokon át tartó, komoly tisztítanivalók. De igaz, amit a könyvben olvastam, hogy miután tisztítottam rá, többé nem jön elő. És mivel a Ho'oponopono-zás meg szokás lett, tisztítok most már apró bosszúságokra is. Megjegyzem, ez is varázslatosan működik. Tovább »

Ho'oponopono kicsiben?

Úgy kezdődött, hogy kissé labilis lett a lelkiállapotom, úgy egy napja. Nicsak, mondom, milyen érdekes egy variációtér-szektor. Merthogy egyrészt nincs okom rá, hogy ilyen legyek, másrészt nem nagyon szoktam már ilyet. Tovább »

Ho'oponopono - ilyen szemmel

Amikor a Ho'oponopono-t nemrég újraolvastam, és meg is értettem, nemcsak hittem benne, aztán elkezdtem használni, fura dolgot vettem észre. Olyan, mintha visszafelé végiggörgetné (görgettetné velem) az életem, és annak minden elakadását... Tovább »

Teljesen új élet - rendelésre

Amikor a kezembe vettem a könyvet, úgy terveztem, itt egy hosszú hétvége, 220 oldal, simán... Aztán hetek múlva (még mindig a páradik fejezetben), azt olvastam, hogy ha a saját utadat járod, akkor minden könnyen és lazán alakul, ha meg nem, akkor bizony küszködés az élet. Mivel ezt akkor több helyről kaptam, elkezdtem odafigyelni rá, és feltenni a kérdést (hát, úgy kábé milliomodszor...), hogy jó, ez tetszik, de mi is az én utam? Hogy keressem, hogy ismerem fel? Tovább »

A tisztításról

Nagyon sokat tanultam az elmúlt csaknem 20 év alatt. Az agykontrollal kezdtem épp 19 éve :) És utána jött sok tanfolyam, könyv, tanító, kezelés, oldás, satöbbi (hát komolyan, egyszer összeszámolom!). Aztán úgy két éve nagggyon elegem lett. Úgy éreztem magam, mint az a bizonyos bolha az üveglappal fedett befőttesüvegben. Tovább »

Fejlődés fájdalommentesen

Az a baj, hogy amikor valami történik, ami akkor és ott éppen nem kellemes, nagyon nehéz eldönteni, hogy az meg mi a fene. Konkrétan most én nem is tudom.

A múlt héten eléggé összezuhantak a dolgok. Persze ez is relatív, hiszen csak ahhoz képest, ami előtte volt. Három oka is lehet (csak amiről én tudok). Tovább »

Kérd és megadatik!

Szép napot Mindenkinek!

Mostanában egyre csak az járt a fejemben, hogy: "Mit tehetnék érted, hogy a szívedben öröm legyen?"

És megjött a válasz, ezt itt:

Csak egy kérés! És megkapod! Csak ennyi!

Amikor az Univerzum jobban tudja...

Természetesen szülni - ez volt minden vágyam. Eufóriát akartam, megkönnyebbülést és mosolyt az arcomon. Nem császárt altatásban, seblázat és kétségbeesést. Kilenc hónapom volt, hogy a kellemetlen emlékeket felülírjam magamban, és olyan valóságot vonzzak be, ami boldoggá tesz. Tovább »

Segítség gyerekeknek!

Az Alternatív-Nevelő Csoda-Tanoda működésének keretében felajánlom ingyenes segítségemet egészségügyi, vagy egyéb, lelki problémával küzdő gyerekek részére.

Például:

* testi egészség megőrzése
* fizikai fájdalmak megszüntetése, gyógyulás betegségekből
* egyéni értékek kibontakoztatása
* agresszió,
* félelmek, fóbiák megszüntetése
* diszlexia Tovább »

"Ha egy embert megértenek az az ember tartozik valahova"

"Ha egy embert megértenek az az ember tartozik valahova" /Rogers/

Oda, ahol az álom valósággá válik!

A "Ho'oponopono"LNT. vagyis a: "Ho'oponopono" Lélekóvók Nemzetközi Társasága mostantól mindenki előtt nyitva áll.

A Ho'oponopon" LNT. alapelve , mely megegyezik Az Új Mágikus Terápia alapjával: Tovább »

Egy tanulságos történet

Egy tanulságos történet:

Erre a karácsonyi Szeretet terápia-tréningre, amiről szó van sajnálatos módon, mindössze 3 jelentkező volt. Úgy döntöttem, hogy megtartom, mégha a költségek miatt egyetlen fillér sem marad a zsebemben (bár nekem ez a munkám, és nem vagyok "helyde" elengedve anyagilag), de karácsony közeledte lévén, úgy gondoltam, hogy "belefér". Tovább »

Jó volt itt...

MINDENT KÖSZÖNÖK!!! SOK BARÁTOT TALÁLTAM, RENGETEG JÓ ÉRÉST ÉLTEM S ÉLEK MEG MINDEN NAP!!!

MÉG TALÁLKOZUNK...

SZERETLEK! SAJNÁLOM! KÉRLEK, BOCSÁSS MEG! KÖSZÖNÖM!!!

zorba

Tapasztald meg a csodát!

Talán most is felborzolom egy kicsit a kedélyeket mert, hogy egy linket teszek közzé, de mielőtt még bárki is elküldene a pokol legmélyebb bugyrába ezért a "reklámért", szeretettel ajánlom, hogy kattintson rá, és tegyen az ottani útmutatás szerint. Ezek után várom visszajelzéseiteket!

Tovább »

Mi az a Ho'oponopono

Részlet Győri Jutka: Új Mágikus Terápia - avagy a Teremtés naplója című könyvből:
"Mi az a Ho'oponopono?" Tovább »

Ho'oponopono a gyakorlatban

Joe Vitale a következő levelet osztotta meg az olvasóival a blogján: Tovább »